Βενιζέλος: Ελεγαν ψέματα στους πολίτες και πωλούσαν ψευδαισθήσεις
Επικριτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων στο Eurogroup της Παρασκευής.
Η κυβέρνηση παραμένει στο Μνημόνιο και ετοιμάζει το Μνημόνιο 3, σχολίασε.
Επικριτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων στο Eurogroup της Παρασκευής.
Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε:
«Η ανακούφιση επειδή δεν καταστράφηκε η χώρα βγαίνοντας από το ευρώ δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια. Η κυβέρνηση αντί να ακολουθήσει την γραμμή μας, να βγει από το Μνημόνιο, να πάει στην πολιτική πιστωτική γραμμή, παραμένει στο Μνημόνιο και ετοιμάζει το Μνημόνιο 3. Η σκληρή διαπραγμάτευση, η «δήθεν σκληρή» διαπραγμάτευση μας πάει χιλιόμετρα πίσω. Κανένας προπαγανδιστικός μηχανισμός, κανένα σόφισμα και καμία πιρουέτα δεν μπορεί να κρύψει το απλό γεγονός ότι έλεγαν ψέματα στους πολίτες και πουλούσαν ψευδαισθήσεις στον εαυτό τους και τα στελέχη τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό

