Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βρύζας ψάχνει την ηρεμία του και ο ΠΑΟΚ... ψάχνεται καλού-κακού

Ο Βρύζας ψάχνει την ηρεμία του και ο ΠΑΟΚ… ψάχνεται καλού-κακού

Ζήσης Βρύζας… αγνοείται! Όχι, δεν είναι από τις περιπτώσεις που θα ζητούσε κανείς τη βοήθεια της Αγγελικής Νικολούλη, ούτε του «Silver Alert», καθώς ο υπό παραίτηση τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέλησε να απομονωθεί από την πίεση των τελευταίων 24ωρων. Από την άλλη, ο μεγαλομέτοχος, Ιβάν Σαββίδης, ανέβαλε την προγραμματισμένη άφιξή του για το επόμενο Σαββατοκύριακο κάτι που σημαίνει πως ενδεχομένως, η υπόθεση «Βρύζα» να τραβήξει αρκετές ημέρες. Οι Ισραηλινοί πάντως, έχουν ήδη γράψει αρκετά για τον... διάδοχο Ζόρντι Κρόιφ που είναι ο εκλεκτός του προέδρου, Ιάκωβου Αγγελίδη, εάν δεν αλλάξει γνώμη ο Βρύζας.

Ζήσης Βρύζας… αγνοείται! Όχι δεν είναι από τις περιπτώσεις που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ζητήσει τη βοήθεια της Αγγελικής Νικολούλη, ούτε του Silver Alert, καθώς ο υπό παραίτηση τεχνικός διευθυντής της ομάδας, θέλησε να απομονωθεί από την πίεση των τελευταίων 24ωρων. Από την άλλη, ο μεγαλομέτοχος, Ιβάν Σαββίδης, ανέβαλε την προγραμματισμένη άφιξή του για το επόμενο Σαββατοκύριακο κάτι που σημαίνει πως ενδεχομένως, η υπόθεση «Βρύζα» να τραβήξει αρκετές ημέρες.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει την παραίτηση που είναι κοινό μυστικό, ενώ ο πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης είναι αναγκασμένος να δώσει χρόνο ηρεμίας στον Βρύζα μπροστά στο ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο επιθυμεί και ο Σαββίδης που εξ αρχής απέρριψε την παραίτηση.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι προτού ο Βρύζας ανακοινώσει την απόφασή του θα έχει προσωπικές επαφές με τον Σαββίδη.

Από εκεί και πέρα, άλλο ένα κοινό μυστικό είναι πως ο Αγγελίδης, είναι αναγκασμένος να κινείται και προς την κατεύθυνση εύρεσης διαδόχου, σε περίπτωση που ο Βρύζας επιμείνει στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ζόρντι Κρόιφ βρίσκεται πάντα στο μυαλό του προέδρου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «sport5.co.il» αναφέρει πως: «Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον τεχνικό διευθυντή της Μακάμπι Τελ Αβίβ; Ο Βρύζας υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ από διάφορες θέσεις τον ΠΑΟΚ, όμως μετά την προσθήκη του Αγγελίδη στην διοίκηση οι εξουσίες του μειώθηκαν και στην πραγματικότητα η ομάδα του έδειξε τον δρόμο προς την έξοδο. Όπως γίνεται γνωστό ο νούμερο ένα υποψήφιος για αντικαταστάτης του Βρύζα είναι ο Κρόιφ, λόγω της εξοικείωσης και της σχέσης που έχει με τον Ιάκωβο Αγγελίδη».

Από την πλευρά της, η «sports.walla.co.il» τονίζει: «Προσοχή Ζόρντι Κρόιφ… Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραιτήθηκε. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θέλει να μιμηθεί το μοντέλο της Μακάμπι Τελ Α Αβίβ και να τοποθετήσει μαζί τους Αγγελίδη και Κρόιφ».

Επίσης, η «sport1.maariv.co.il» υπογραμμίζει: «Ο Αγγελίδης ενδιαφέρεται να συνεργαστεί ξανά με τον Κρόιφ και έπεισε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την ομάδα. Ο Σαββίδης θέλει να είναι οι δύο μαζί στην καλοκαιρινή προετοιμασία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024