Με άνοδο άνοιξαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Με άνοδο άνοιξε οι συνεδριάσεις στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τις αγορές να παρακολουθούν την κατάσταση στην Ελλάδα και να εκφράζουν βεβαιότητα ότι επίκειται συμφωνία με τους Ευρωπαίους.
Με άνοδο άνοιξε οι συνεδριάσεις στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τις αγορές να παρακολουθούν την κατάσταση στην Ελλάδα και να εκφράζουν βεβαιότητα ότι επίκειται συμφωνία με τους Ευρωπαίους.
Ο δείκτης CAC 40 στο Παρίσι ενισχύθηκε κατά 0,60% και διαμορφώθηκε στις 4.782,59 μονάδες.
Ανοδος καταγράφηκε κατά το άνοιγμα στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Ο δείκτης Dax ενισχύθηκε κατά 0,33% και διαμορφώθηκε στις 10.931,72 μονάδες.
Με άνοδο άρχισε η συνεδρίαση και στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε κατά 0,23% και διαμορφώθηκε στις 6.914,31 μονάδες.
Υποχωρεί το ευρώ
Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου υποχωρεί σε ποσοστό 0,23% και διαμορφώνεται στα 1,1385 δολάρια.
Το ευρώ βρίσκεται στα 135,615 γεν, στο 0,7418 με τη στερλίνα και στο 1,0685 με το ελβετικό φράγκο.
Η ισοτιμία του δολαρίου υποχωρεί σε ποσοστό 0,06% έναντι του γεν και διαμορφώνεται στα 119,128 γεν.
Το δολάριο βρίσκεται στο 1,5348 με τη στερλίνα και στο 0,9387 με το ελβετικό φράγκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας
- Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι θα πρέπει να κρύβεται για το υπόλοιπο της ζωής του μετά την επίθεση στον Πούτιν
- «Ο Λούκα Μόντριτς είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος»
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Σπάει όλα τα ρεκόρ 5 μήνες προτού βγει στις σκοτεινές αίθουσες
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 60χρονος γιος της

