Χατζηδάκης: Προτιμώ την κωλοτούμπα, όπως με τις βάσεις τη δεκαετία του ’80
Με την πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου αναφορικά με τις αμερικανικές βάσεις παρομοίασε την πολιτική που καλείται να ακολουθήσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τις διαπραγματεύσεις ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.
Με την πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου αναφορικά με τις αμερικανικές βάσεις παρομοίασε την πολιτική που καλείται να ακολουθήσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τις διαπραγματεύσεις ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.
Σε συνέντευξή του την Τρίτη στον Βήμα 99,5, ο Κωστής Χατζηδάκης είπε χαρακτηριστικά ότι προτιμά «την κωλοτούμπα και ας είναι και κάπως κωμική για την κυβέρνηση».
Συγκεκριμένα είπε: «Πέρα από το συναισθηματικό φορτίο και τις όποιες δικαιολογημένες αντιδράσεις από την πλευρά των Ελλήνων, εκείνο που πρέπει να δούμε είναι πως αν η χώρα πάει στα βράχια, θα πάει η δική μας χώρα στα βράχια.
» Και ό, τι και να λέμε για τις όποιες δηλώσεις, θα έχουν πληγεί οι οικογένειες μας, το μέλλον μας.
» Επομένως αυτό το όποιο πρέπει να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε σε ένα δρόμο ρεαλισμού μεταξύ μιας κωλοτούμπας με όλη την κωμωδία που θα εμπεριέχει και της τυφλής σύγκρουσης.
» Προτιμώ την κωλοτούμπα και ας είναι και κάπως κωμική για την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση θα το παρουσιάσει αυτό το πράγμα όπως το παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του ’80 με τις βάσεις που έφυγαν, αλλά έμειναν. Αλλά εν πάση περιπτώσει ας το κάνει και τα πολιτικά θα τα βρούμε αργότερα. Το σημαντικό είναι η Ελλάδα να παραμείνει όρθια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία