Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Λόρεν: Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ύδρα

Σοφία Λόρεν: Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ύδρα

«Ένα από τα ωραιότερα μέρη στον κόσμο» χαρακτηρίζει η Σοφία Λόρεν την Ύδρα σε συνέντευξή της στους New York Times. Η 80χρονη ηθοποιός δηλώνει ότι περίοδος που πέρασε στο ελληνικό νησί για τα γυρίσματα της ταινίας Το παιδί και το δελφίνι ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής της. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ύδρα» λέει.

«Ένα από τα ωραιότερα μέρη στον κόσμο» χαρακτηρίζει η Σοφία Λόρεν την Ύδρα σε συνέντευξή της στους New York Times.

«Έκανα μια ταινία, Το παιδί και το δελφίνι, στην Ύδρα, ένα από τα ωραιότερα μέρη στον κόσμο. Το θυμάμαι με πολύ μεγάλη χαρά γιατί για μένα ήταν η στιγμή που ξεκίνησα την καριέρα μου στο αμερικανικό σινεμά και παράλληλα, ξεκινούσε τότε η ερωτική μου σχέση με τον άντρα μου (τον Κάρλο Πόντι). Μου θυμίζει όλα όσα ανακάλυψα στον σύζυγό μου. Ήταν μία υπέροχη στιγμή στη ζωή μου, γεμάτη ευφορία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ύδρα», λέει η Σοφία Λόρεν, μιλώντας στην εφημερίδα με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας της «Χθες, σήμερα, αύριο: Η ζωή μου».

Η Λόρεν έφτασε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 1956, σε ηλικία 22 χρονών. Στο αεροδρόμιο έτυχε θερμής υποδοχής.

«Όταν φτάνεις στην υπέροχη ηλικία των 80, έχεις μια ακατανίκητη επιθυμία να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή, να ξαναγεννηθείς με τις αναμνήσεις σου και κατά κάποιο τρόπο, να ερωτευθείς το μέλλον σου. Είχα πολλά να πω, πολλά να θυμηθώ για αυτό άρχισα να γράφω λίγα πράγματα και τα έβαλα σε ένα κουτί. Σιγά σιγά έγινε βιβλίο και όταν το τελείωσα, ήμουν πολύ περήφανη για αυτό. «Σοφία, είπα, «τα κατάφερες ξανά». Είναι μία υπέροχη ιστορία, γεμάτη τόσα πράγματα, τόσες αναμνήσεις, καλές, κακές, γιατί μερικές φορές η ζωή είναι πολύ σκληρή. Πολύ βίαια, ειδικά όταν γεννήθηκα και μεγάλωσα στον πόλεμο. Αλλά φυσικά, το τέλος της ιστορίας είναι ευτυχισμένο» δηλώνει η Λόρεν.

Στην ταινία, η Σοφία Λόρεν είναι η Φαίδρα, μία φτωχή δύτρια σφουγγαριών στην Ύδρα. Σε μία της κατάδυση ανακαλύπτει ένα αρχαίο άγαλμα, ενός αγοριού καβάλα σε ένα δελφίνι, το οποίο λέγεται έχει μαγικές ιδιότητες…

Η ταινία ήταν η πρώτη μεγάλη παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024