Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Πειραιά

Ξεκινούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Πειραιά

Αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει και φέτος ο δήμος Πειραιά, με πληθώρα επιλογών για μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο τα παιδιά θα διασκεδάσουν με μουσικοκινητικά και διαδραστικά παιχνίδια, όπως face painting, θεατρικό παιχνίδι και εργαστήριο μάσκας, ενώ οι μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν την φιλαρμονική του δήμου, αλλά και ροκ μουσική από την σκηνή που θα στηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει και φέτος ο δήμος Πειραιά. Ειδικότερα, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στην Πλατεία Κοραή, από τις 10:00 έως τις 13:00, μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με πλήθος μουσικοκινητικών, αλλά και διαδραστικών παιχνιδιών.

Θα υπάρχει face painting (ζωγραφική προσώπου) μουσικοκινητικά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, θεατρικό παιχνίδι και εργαστήριο μάσκας.

Η Φιλαρμονική του δήμου θα ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους, αύριο από τις 10:00 έως τις 12:00, ενώ θα υπάρξει ροκ συναυλία στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, από τις 12:00 έως τις 15:00, από τα συγκροτήματα «Next Level» και «Perfect Faith».

Τη συναυλία επιμελείται το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και η Διεύθυνση Πολιτισμού του δήμου Πειραιά. Σημειώνεται επίσης, ότι με αφορμή την εορτή των ερωτευμένων θα υπάρχει «Το δέντρο της αγάπης», όπου ζευγάρια θα μπορούν με τα κινητά τους τηλέφωνα, να βγάλουν «σέλφι» φωτογραφίες και να τις ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου, είναι δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024