Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε πολυκατοικία στον Κορυδαλλό
Νεκροί, ένας άντρας και μία γυναίκα, βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό. Νωρίτερα από το σημείο είχαν ακουστεί πυροβολισμοί και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία.
Νεκροί, ένας άντρας και μία γυναίκα, βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης σε διαμέρισμα στην οδό Κρέσνας 16 στον Κορυδαλλό.
Νωρίτερα από το σημείο είχαν ακουστεί πυροβολισμοί και μετά από κλήσεις γειτόνων στην Άμεση Δράση, στο σημείο έφθασε άμεσα αστυνομική δύναμη και εντόπισε τα δύο άτομα νεκρά.
Τα θύματα είναι ένας 55χρονος και η 57χρονη σύντροφός του.
Μέχρι στιγμής τα κίνητρα της τραγωδίας δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ κατά πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν βρει το περίστροφο που χρησιμοποίησε ο δράστης για να σκοτώσει το ζευγάρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον, φέρεται ως βασικός ύποπτος της δολοφονίας του ζευγαριού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο με συναρπαστικές προσφορές
- Τι αλλάζει με την τροποποίηση του συστήματος παραπομπών σε ειδικό γιατρό – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού
- Super League: «Τελικός» παραμονής στις Σέρρες – Οι μάχες των play-out
- Ανακοινώθηκε η απαγόρευση πρόσβασης στα social media σε ανήλικους κάτω των 15 ετών – Από πότε θα ισχύει
- Κρίσιμες αμερικανικές υποδομές στο στόχαστρο ιρανών χάκερ, προειδοποιεί το FBI
- Μέριλ Στριπ -Άννα Γουίντουρ: Ποζάρουν για τη Vogue πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας