Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πρέπει να κληθεί στην εθνική ο Κέιν», δηλώνει ο Μπέκαμ

«Πρέπει να κληθεί στην εθνική ο Κέιν», δηλώνει ο Μπέκαμ

Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ με το φετινό του «ξεπέταγμα» έχει τραβήξει επάνω του τα ποδοσφαιρικά βλέμματα. Ένας από τους υποστηρικτές του ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Άρσεναλ με την Τότεναμ, όπου οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με δύο γκολ από του Άγγλου, δήλωσε πως ο 21χρονος θα πρέπει να κληθεί στην Εθνική Αγγλίας. Σύμφωνος με αυτή την ιδέα φαίνεται πως είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος κατέστησε σαφές πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Ρόι Χόντζσον, πρέπει να συμπεριλάβει τον Κέιν στις επόμενες κλήσεις του.

Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ με το φετινό του «ξεπέταγμα» έχει τραβήξει επάνω του τα ποδοσφαιρικά βλέμματα.

Ένας από τους υποστηρικτές του ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Άρσεναλ με την Τότεναμ, όπου οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με δύο γκολ από του Άγγλου, δήλωσε πως ο 21χρονος θα πρέπει να κληθεί στην Εθνική Αγγλίας.

Σύμφωνος με αυτή την ιδέα φαίνεται πως είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος κατέστησε σαφές πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Ρόι Χόντζσον, πρέπει να συμπεριλάβει τον Κέιν στις επόμενες κλήσεις του.

«Το να είσαι Άγγλος και να βλέπεις κάποιον σαν τον Χάρι σε γεμίζει με αισιοδοξία. Ο τρόπος που αγωνίζεται και τα πράγματα που έχει πετύχει φέτος είναι καταπληκτικά. Πρέπει να κληθεί στην εθνική. Πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά, και όποιος παίζει τόσο καλά πρέπει να καλείται, ανεξαρτήτως της ηλικίας του», είπε αρχικά ο Μπέκαμ και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι όσοι τραγουδούν το όνομά του και τον αποθεώνουν, έχουν δίκιο που το κάνουν. Είναι μόλις 21 χρονών, δουλεύει σκληρά και δείχνει ότι έχει μυαλό και δεν πετάει στα σύννεφα. Θα έχει λαμπρό μέλλον», κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024