Mε ηγέτη τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς κέρδισαν τους Σέλτικς
Αυτή τη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να μην έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα αλλά είχε ηγετικό ρόλο και συμβολή σε όλους τους επιμέρους τομείς του παιχνιδιού των Μπακς, τους οποίους οδήγησε σε νίκη επί της Βοστώνης με 96-93.
Αυτή τη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να μην έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα αλλά είχε ηγετικό ρόλο και συμβολή σε όλους τους επιμέρους τομείς του παιχνιδιού των Μπακς, τους οποίους οδήγησε σε νίκη επί της Βοστώνης με 96-93.
Ο νεαρός φόργουορντ του Μιλγουόκι κατέγραψε το τέταρτο νταμπλ-νταμπλ στα τελευταία επτά παιχνίδια της ομάδας του, καθώς σκόραρε 14 πόντους και πήρε 11 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε 5 ασίστ, έκανε 2 τάπες και είχε ένα κλέψιμο, παίζοντας 37:04 λεπτά.
Ο τραυματισμός του Άντονι Ντέιβις στις αρχές του αγώνα (ώμος), που μπορεί να κοστίσει στον εντυπωσιακό πάουερ φόργουορντ της Νέας Ορλεάνης τη συμμετοχή στο All Star Game, επέτρεψε στο Σικάγο να κάνει…. περίπατο στην έδρα των Πέλικανς, τους οποίους συνέτριψε με 107-72.
«Αυτοκτονία» του Πόρτλαντ στο Ντάλας, με τους Μπλέιζερς να προηγούνται με 11 πόντους δύο λεπτά πριν τη λήξη αλλά τους Τεξανούς να ισοφαρίζουν και να οδηγούν το παιχνίδι στην παράταση, όπου και νίκησαν με 111-101 χάρις στον οίστρο του Ντιρκ Νοβίτσκι, που είχε 25 πόντους και μεταξύ αυτών το τρίποντο της ισοφάρισης.
Η Ουάσινγκτον έβαλε τέλος στο σερί των πέντε συνεχών ηττών διαλύοντας τους Νετς με 114-77, το Γκόλντεν Στέιτ νίκησε στη Νέα Υόρκη με 106-92, ενώ η Φιλαδέλφεια έκανε τέταρτη συνεχή νίκη (89-81 τη Σάρλοτ) και η Γιούτα επανήλθε στις επιτυχίες ύστερα από τρία συνεχή χαμένα παιχνίδια, επικρατώντας 102-90 του Σακραμέντο.
Τα αποτελέσματα:
Νέα Ορλεάνη-Σικάγο 72-107
Ουάσινγκτον-Μπρούκλιν 114-77
Νέα Υόρκη-Γκόλντεν Στέιτ 92-106
Φιλαδέλφεια-Σάρλοτ 89-81
Ντάλας-Πόρτλαντ 111-101 (κ.δ. 96-96)
Μιλγουόκι-Βοστώνη 96-93
Γιούτα-Σακραμέντο 102-90
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Τι λένε εκπαιδευτές σκύλων για το περιστατικό με τον θάνατο του 2χρονου παιδιού
- Πρώην γενικός διευθυντής Σπαρτάκ για Λιβάι Γκαρσία: «Η χειρότερη μεταγραφή, μας ξεγέλασαν…»
- Σάλος στη Γαλλία με τη Μπριζίτ Μακρόν: Αποκάλεσε «βρωμιάρες σκύλες» φεμινίστριες που διαμαρτύρονταν έξω από θέατρο
- Seeds for the Future: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Huawei που ταξιδεύει Έλληνες φοιτητές και φοιτήτριες στο κέντρο της τεχνολογίας
- Δίκη υποκλοπών: Καταθέτει ο Χρήστος Ράμμος, μάρτυρας – κλειδί για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Η Πολωνία προετοιμάζεται για πόλεμο: «Ανατολική ασπίδα», καταφύγια και στρατιωτική εκπαίδευση των πολιτών


