Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε τεχνητό κώμα η κόρη της Γουίτνι Χιούστον

Σε τεχνητό κώμα η κόρη της Γουίτνι Χιούστον

Σε τεχνητό κώμα, χωρίς να έχει ανακηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρή, βρίσκεται η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Γουίτνι Χιούστον και του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν. Η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της πριν έξι ημέρες.

Σε τεχνητό κώμα, χωρίς να έχει ανακηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρή, βρίσκεται η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Γουίτνι Χιούστον και του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν, η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

Πριν έξι ημέρες, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της, στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πηγή από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον δήλωσε ότι οι αναφορές σε μέσα ενημέρωσης πως δεν υπήρχε πλέον καμία εγκεφαλική λειτουργία είναι λανθασμένες. Ο εξάδελφος της Μπράουν, Τζερόντ Μπράουν, σε δηλώσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας της 21χρονης κοπέλας.

«Παρόλο που φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον της, παρόλο που οι γιατροί δεν διατηρούν καμία ελπίδα για αλλαγή στην κατάστασή της και παρόλο που φαίνεται αδύνατο πως μπορεί να επιζήσει, μην σταματάτε να προσεύχεστε για την Μπ. Κ.» δήλωσε ο Μπράουν μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Λίγες λεπτομέρειες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μπράουν από τότε που διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Ατλάντα.

Στενή οικογενειακή φίλη της δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Access Hollywood» ότι οι γιατροί αναγκάστηκαν να θέσουν την 21χρονη κοπέλα σε κατάσταση τεχνητού κώματος ώστε να αποφύγουν τη δημιουργία πιθανού οιδήματος στον εγκέφαλο.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες η Μπράουν έπεσε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024