Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όπερα με γεύση καρναβαλιού και... σοκολάτας από την Καμεράτα

Όπερα με γεύση καρναβαλιού και… σοκολάτας από την Καμεράτα

Μια απρόσμενη βραδιά όπερας με γεύση καρναβαλιού αλλά και... σοκολάτας προσφέρει η Καμεράτα, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 21:00) στην Αίθουσα Banquet, μια βραδιά στην οποία το κοινό καλείται να λάβει το ίδιο μέρος, χορεύοντας στους ρυθμούς ενός μπαρόκ πάρτι μεταμφιεσμένων, με την ορχήστρα επί σκηνής!

Μια απρόσμενη βραδιά όπερας με γεύση καρναβαλιού αλλά και… σοκολάτας προσφέρει η Καμεράτα, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 21:00) στην Αίθουσα Banquet, μια βραδιά στην οποία το κοινό καλείται να λάβει το ίδιο μέρος, χορεύοντας στους ρυθμούς ενός μπαρόκ πάρτι μεταμφιεσμένων, με την ορχήστρα επί σκηνής!

Έτσι, όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το προκλασικό λυρικό έργο «Αφροδίτη και Άδωνις» του Τζον Μπλόου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το (δωρεάν) μάθημα μπαρόκ χορού που διοργανώνεται δύο ώρες πριν από την έναρξη της παράστασης και να χορέψουν επί σκηνής -όπως και στο μπαρόκ «πάρτι» μετά την παράσταση- τα βήματα που διδάχτηκαν, μαζί με τους συντελεστές της παράστασης.

Τη σκηνοθεσία και τα σκηνικά υπογράφει ο Ανδρέας Λινός. Oι χορογραφίες είναι του Μπρουνό Μπεν.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν η σοπράνο Μαρία Παλάσκα (Αφροδίτη) και ο βαρύτονος Σταύρος Νικολάου (Άδωνις).

Συμμετέχουν επίσης οι υψίφωνοι Δέσποινα Παναγιώτου Δήμητρα Κωτίδου, ο τενόρος Κωνσταντίνος Ζαμπούνης, ο βαθύφωνος Μιχάλης Ψύρρας, καθώς και οι χορεύτριες Δήμητρα Αντωνάκη, Ιώ Στούρη και Μαρία Κωνσταντάκη, που θα ενσαρκώσουν τις Τρεις Χάριτες.

Η επιλογή των μονωδών έγινε ύστερα από ακροάσεις που διοργανώθηκαν από κοινού με την Καμεράτα. Μαζί τους η Παιδική και Νεανική Χορωδία Rosarte (διδασκαλία-διεύθυνση χορωδίας: Ρόζη Μαστροσάββα). Τους τραγουδιστές και τους χορωδούς πλαισιώνει η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής σε όργανα εποχής.

Τη μουσική διεύθυνση της Καμεράτα έχει αναλάβει ο τσεμπαλίστας και μαέστρος Μάρκελλος Χρυσικόπουλος.

Πριν από την έναρξη της παράστασης «Αφροδίτη και Άδωνις», τoυς θεατές περιμένει μια ακόμη έκπληξη: το έντυπο πρόγραμμά της, που θα πωλείται τοποθετημένο μέσα σε ένα κομψό κουτί, περιέχει μια γλυκιά σοκολατένια έκπληξη διά χειρός… Στέλιου Παρλιάρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024