Τέσσερις νεκροί από όλμους στο νοσοκομείο του Ντονέτσκ
Τουλάχιστον τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν κατά πληροφορίες από πυρά πυροβολικού που έπληξαν τον εξωτερικό χώρο νοσοκομείου στην ελεγχόμενη από τους αυτονομιστές ουκρανική πόλη Ντονέτσκ. Αδιευκρίνιστος ο αριθμός τραυματιών· ζημιές και σε παρακείμενα σχολεία και παιδικούς σταθμούς. Η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία έχει επιδεινωθεί ραγδαία, με τις μάχες μεταξύ ουκρανικού στρατού και φιλορώσων ενόπλων να συνεχίζονται σε διάφορα σημεία του μετώπου.
Τουλάχιστον τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν κατά πληροφορίες από πυρά πυροβολικού που έπληξαν τον εξωτερικό χώρο νοσοκομείου στην ελεγχόμενη από τους αυτονομιστές ουκρανική πόλη Ντονέτσκ. Αδιευκρίνιστος ο αριθμός τραυματιών· ζημιές και σε παρακείμενα σχολεία και παιδικούς σταθμούς.
Η δημοτική αρχή των φιλορώσων στο Ντονέτσκ ανέφερε πως «οβίδα πυροβολικού χτύπησε νοσοκομείο της πόλης, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες» -χωρίς να δίνει ακριβή αριθμό θυμάτων.
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε επικαλούμενο πηγές των αυτονομιστών ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ εικόνες από το σημείο δείχνουν τρεις σορούς καλυμμένες με κουβέρτες έξω από το νοσοκομείο.
Σύμφωνα με αυτονομιστές μαχητές που φρουρούν το νοσοκομείο δεν υπήρξαν θύματα στο εσωτερικό του κτιρίου.
Η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία έχει επιδεινωθεί ραγδαία, με τις μάχες μεταξύ ουκρανικού στρατού και φιλορώσων ενόπλων να συνεχίζονται σε διάφορα σημεία του μετώπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (pic)
- Ανοιχτό να συνεχίσει στη Σεβίλλη ο Βλαχοδήμος: «H απόφαση θα παρθεί από τη Νιούκαστλ»
- Ο Εμμανουήλ Καραλής έβαλε τέλος στη «μοναξιά» του Μόντο Ντουπλάντις
- Μπαχρέιν: Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να αποφεύγουν ξενοδοχεία
- Ολυμπιακός: Φοβερή ατμόσφαιρα στις Σέρρες – Πάνω από 4.000 οπαδοί στο πλευρό της ομάδας (pics)
- Pokémon, ετών 30: Πώς ένα παιχνίδι του 1996 ενέπνευσε μια ολόκληρη γενιά επιστημόνων

