Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα της βρέθηκε η κόρη της Γουίτνι Χιούστον

Αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα της βρέθηκε η κόρη της Γουίτνι Χιούστον

Αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της στην Τζόρτζια των ΗΠΑ βρέθηκε το Σάββατο η κόρη της τραγουδίστριας, Γουίτνι Χιούστον και του ράπερ, Μπόμπι Μπράουν. Την 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν βρήκε αναίσθητη ο σύζυγός της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος κάλεσε αμέσως το κέντρο πρώτων βοηθειών.

Αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της στην Τζόρτζια των ΗΠΑ βρέθηκε το Σάββατο η κόρη της τραγουδίστριας Γουίτνι Χιούστον και του ράπερ Μπόμπι Μπράουν.

Η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν είχε χάσει τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν μέσα στη μπανιέρα.

Την Μπράουν βρήκε ο σύζυγός της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος κάλεσε αμέσως το κέντρο πρώτων βοηθειών, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους η εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Ρόσγουελ, Λίζα Χόλαντ.

Ο Γκόρντον έκανε στην Μπράουν τεχνητές αναπνοές και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι παρείχαν στην 21χρονη τεχνικές πρώτων βοηθειών έως ότου κατέφθασε το ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Είναι ζωντανή και βρίσκεται στο νοσοκομείο» δήλωσε η Χολάντ, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μπράουν ή για το πως συνέβη το περιστατικό.

Τον Φεβρουάριο του 2012 η διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα της Μπράουν, Γουίτνι Χιούστον, πνίγηκε μέσα στη μπανιέρα στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και έπασχε από καρδιακές παθήσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024