Τ.Μπαλτάκος για ΝΔ: «Πιο Κέντρο, πεθαίνεις»
Την ανάγκη να αποκτήσει η Ελλάδα ένα «αληθινό δεξιό κόμμα» τόνισε ο Τάκης Μπαλτάκος, σημειώνοντας ότι «αν η ΝΔ θέλει να στραφεί στο Κέντρο, δεν μπορεί. Πιο Κέντρο, δεν γίνεται. Πεθαίνεις». Μιλώντας στον Βήμα 99,5 υπογράμμισε ότι «η ΝΔ οπισθοχωρεί σε ένα κεντρώο κόμμα» και τόνισε την ανάγκη να «ξαναγίνει κεντροδεξιό».
«Αν η ΝΔ θέλει να στραφεί στο Κέντρο, δεν μπορεί. Πιο Κέντρο, δεν γίνεται. Πεθαίνεις. Αν η ΝΔ θέλει να στραφεί προς το Κέντρο – στο οποίο ήδη βρίσκεται – θα καταδικαστεί μονίμως, όχι πρόσκαιρα. Θα παίζει στη Β’ πολιτική εθνική» είπε στον Βήμα 99,5.
Ο κ. Μπαλτάκος υπογράμμισε ότι η ΝΔ πρέπει να καταλάβει την ανάγκη «να ξαναγίνει κεντροδεξιό και όχι μόνο κεντρώο κόμμα».
«Αυτοί που λένε ότι είναι κεντρώοι, δεν έχουν καμία ιδεολογική υπόφυση. Αν η ΝΔ ήταν κεντροδεξιό κόμμα, όπως την οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δεν θα είχε τότε δεξιά της ένα 12%.
Για τις ΡΙΖΕΣ, ο κ. Μπαλτάκος υπογράμμισε ότι δεν έχει εξαγγείλει τίποτα. «Είπα ότι αν προχωρήσει αυτό το κόμμα θα έχει αυτή την ονομασία. Δεν προχώρησα όμως. Τώρα, μετά από τις εκλογές, και όταν κάτσει λίγο ο χρόνος, θα ξαναγίνουν συζητήσεις, διότι δεν μπορεί η ΝΔ να έχει δεξιά της κόμματα, με τα οποία δεν μπορεί να μιλήσει και να συνεργαστεί και δεν υπάρχει κανένας διάλογος.
»Εκείνο που έλεγα και συνεχίζω να λέω είναι ότι η ΝΔ οπισθοχωρεί σε ένα κεντρώο κόμμα, ενώ η Ελλάδα είναι απαραίτητο να έχει ένα δεξιό κόμμα. Κανονικό δεξιό κόμμα, όπως οι Ιταλοί έχουν τους Χριστιανοδημοκράτες» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
- Η Μπιγιονσέ ανήκει πλέον στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, κάνοντας παρέα στον Jay-Z
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Ξαναχτυπά αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Τραμπ και Νετανιάχου συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο – «Πρέπει να αφοπλίσουμε τη Χαμάς», απειλές στο Ιράν
