Επιχείρηση κοστούμι. Δύσκολες αποστολές. Γιατί πρέπει να τον πείσετε να αρχίσει να το ψάχνει από νωρίς και γιατί πρέπει να τον πείσετε ότι δεν έχουν όλες οι επιλογές ούτε την ίδια ποιότητα, ούτε την ίδια γραμμή, ούτε βεβαίως το ίδιο στυλ.
Η επίσκεψη μας στο κατάστημα Ritzi μας έπεισε για όλα τα παραπάνω εμπράκτως.
Το πρώτο θετικό που θα συμβάλλει στην έρευνα σας είναι ο άψογης αισθητικής χώρος. Νιώθεις πραγματικά ξεχωριστός και γι αυτό ζητάς κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Αλλά αυτό, στο Ritzi είναι το μόνο εύκολο καθώς φιλοξενεί –και ακόμη περισσότερο τώρα που διαθέτει αποκλειστικά δημιουργίες του οίκου Brioni.
Ο οίκος

Ο οίκος Brioni αντλεί το όνομά του από τα περίφημα νησιά Brioni, όπου τις δεκαετίες 1910-1930 ήταν η ζωντανή έκφραση της πολυτελούς ζωής, της αίγλης και της εκλεπτυσμένης αισθητικής.
Από το 1945 ντύνει σπάνιες προσωπικότητες, όπως τους George Bush, Nelson Mantela, Luciano Pavarotti, Kofi Annan, Mikhail Prokhorov, Paul Mckenna, Anthony Quinn, Larry Ellison, και τον Πράκτορα 007 Pierce Brosnan.
Το ταλέντο ενός καλλιτέχνη, το ταλέντο ενός τεχνίτη και η αποκλειστικότητα ενός πρόσθετου υλικού, είναι ο συνδυασμός των στοιχείων που έχουν διακρίνει τον Brioni. Κλασσικό, χειροποίητο, κομψό, το ρούχο του, εξελίσσεται μοναδικά, διατηρώντας την πολυτέλεια της λεπτομέρειας των γραμμών του. Ένα καλό ντύσιμο, αντανακλά το κύρος, την οικονομική επιφάνεια και τον επαγγελματισμό ενός άνδρα…στοιχεία που χαρακτηρίζουν απόλυτα τον οίκο Brioni. Επιπλέον, κάθε πελάτης έχει άπειρες λύσεις στο ντύσιμό του αφού ο Brioni καινοτομεί, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες του, με συλλογές : Made To Measure (κατά παραγγελία).

gamos.gr