Κωνσταντοπούλου: Οι δεσμεύσεις για το άνοιγμα της ΕΡΤ ισχύουν
Αποχώρησε το μεγαλύτερο μέρος των αστυνομικών δυνάμεων από το κτίριο της ΝΕΡΙΤ, μετά από διαμαρτυρία των εργαζομένων. Οι δεσμεύσεις μας για εκ νέου άνοιγμα της ΕΡΤ εννοείται ότι θα υλοποιηθούν, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου που βρέθηκε στο σημείο.
Αποχώρησε το μεγαλύτερο μέρος των αστυνομικών δυνάμεων από το κτίριο της ΝΕΡΙΤ, μετά από διαμαρτυρία των εργαζομένων.
Οι δεσμεύσεις μας για εκ νέου άνοιγμα της ΕΡΤ εννοείται ότι θα υλοποιηθούν, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου που βρέθηκε στο σημείο.
Η παρουσία της αστυνομίας χαρακτηρίστηκε προληπτική και αποδίδεται σε φήμες για κινητοποίηση από την πλευρά συνδικαλιστών της ΝΕΡΙΤ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κικίλιας: 10 ελληνικά πλοία στον Περσικό Κόλπο με 85 Έλληνες ναυτικούς – Σε διαρκή εγρήγορση το υπ. Ναυτιλίας
- Γαλλία: Δηλώνει την ετοιμότητά της να υπερασπιστεί τις «συμμαχικές» χώρες του Κόλπου – «Λάθος» η εμπλοκή της Χεζμπολάχ
- Μπραντ Πιτ: Ποιο είναι το κορίτσι που υποδύεται την κόρη του και είναι αχώριστοι στην Ύδρα
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα «ελιξίριο» ενάντια στη γήρανση
- Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για τα ζευγάρια – Όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για το ματς με την ΑΕΚ: «Αδικηθήκαμε κατάφωρα»

