Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μοιρασιά» στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννενα

«Μοιρασιά» στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννενα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στα Πηγάδια μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΣ Γιάννινα, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 54ο λεπτό με τον Κλέιτον, για να ισοφαρίσει στο 75' η ομάδα των Ιωαννίνων με τον Τσάβες.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στα Πηγάδια μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΣ Γιάννινα, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 54ο λεπτό με τον Κλέιτον, για να ισοφαρίσει στο 75′ η ομάδα των Ιωαννίνων με τον Τσάβες.

Η Ξάνθη από την αρχή ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με πρωταγωνιστές τους Κλέιτον και Σολτάνι, πίεσαν την άμυνα του ΠΑΣ. Πίεσε αλλά πολύ δύσκολα μπορούσε να βρει διαδρόμους στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν το μυαλό τους στα μετόπισθεν και επιχειρούσαν με ξαφνικές αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Κυριακίδη.

Στο 31ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ, όταν μετά από προσπάθεια του Σολτάνι από τα δεξιά, γύρισε στον Καπετάνο, που από τη μικρή περιοχή και την πίεση των αμυντικών, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τη Ξάνθη να έχει τον έλεγχο και να πιέζει για το γκολ. Αυτή τη φορά η πίεση καρποφόρησε και στο 54′ άνοιξε το σκορ. Στη συγκεκριμένη φάση ο Σολτάνι πάσαρε στον Λουσέρο, που τσίμπησε ωραία την μπάλα, τροφοδοτώντας τον Κλείτον μέσα στην περιοχή, με τον Βραζιλιάνο τελειώνει άψογα τη φάση μέσα από την περιοχή.

Στο 75ο λεπτό ο ΠΑΣ αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει. Τότε ο Λόπες σέντραρε από τα αριστερά, ο Τσάβες τρύπωσε μέσα στην άμυνα της Ξάνθης και με δυνατή κεφαλιά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Στη συνέχεια η Ξάνθη προσπάθησε ν’ αντιδράσει και να διεκδικήσει τη νίκη, έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ομπόντο στις καθυστερήσεις, αλλά η άμυνα του ΠΑΣ άντεξε και το σκορ δεν άλλαξε.

Ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Σίλβα – Μπέριο, Ντάσιο, Ακόστα, Λόπες.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Λισγάρας, Γούτας, Γκομσί (81′ Γουάλας) , Μπέρτος, Φλίσκας, Βασιλακάκης (60′ Ομπόντο), Λουσέρο, Σολτάνι (68′ Μπέλιτς), Κλέιτον, Καπετάνος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης):
Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (65′ Ιλιτς), Τζημόπουλος, Ακόστα, Τσουκαλάς, Τσάβες (85′ Σαπαλίδης), Στρούνα (72′ Λόπες), Μανιάς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024