Ομαλά η μετακίνηση των ετεροδημοτών στις εκλογικές περιφέρειες
Με άστατο καιρό, αλλά χωρίς προβλήματα είναι σε εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών προς τις εκλογικές τους περιφέρειες. Από τα διόδια Αφιδνών έχουν περάσει πάνω από 36.000 οχήματα, ενώ από τον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας έχουν περάσει πάνω από 45.000 οχήματα. Μειωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές οι κίνηση στα ΚΤΕΛ.
Με άστατο καιρό, αλλά χωρίς προβλήματα είναι σε εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών προς τις εκλογικές τους περιφέρειες.
Σύμφωνα με στοιχεία της Νέας Οδού, από τα διόδια Αφιδνών, από την Παρασκευή μέχρι και τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου πέρασαν 36.185 οχήματα, κίνηση αυξημένη κατά 28,74% σε σχέση με το ίδιο διάστημα της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ από τον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας, από την Παρασκευή μέχρι τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου πέρασαν 45.700 οχήματα.
Από τον σταθμό ΚΤΕΛ του Κηφισού 50.000 ετεροδημότες ταξίδεψαν από την Παρασκευή, κίνηση κατά 50% αυξημένη, ενώ παράλληλα έχουν αυξηθεί και τα έκτακτα δρομολόγια των λεωφορείων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των υπευθύνων η κίνηση σε σχέση με παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις χαρακτηρίζεται σχετικά μειωμένη.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει ενισχύσει τους συρμούς της με επιπλέον βαγόνια και τα εισιτήρια κοστίζουν 30% φθηνότερα καθώς η εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που προτίθεται να ταξιδέψει σιδηροδρομικά για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, χορηγεί έκπτωση για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα



