Το γερμανικό πολυμορφικό μοντέλο διατίθεται στην ελληνική αγορά με τρεις και αποκλειστικά diesel επιλογές σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις κινητήρα.

Εφαλτήριο για την γκάμα αποτελεί η έκδοση 1.6 CDΤi ecoFLEX με μοτέρ πετρελαίου 1,6 λίτρων απόδοσης 136 ίππων το οποίο συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και start&stop και της οποίας η αρχική τιμή στην βασική εξοπλιστική έκδοση Edition διαμορφώνεται σε 27.070 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης. H τιμή της πλουσιότερης εξοπλιστικά έκδοσης Cosmo με τον ίδιο κινητήρα διαμορφώνεται σε 28.920 ευρώ.

Ψηλότερα στην γκάμα και σε ό,τι αφορά την έκδοση 2.0 CDΤi ecoFLEX του Zafira Tourer η οποία εξοπλίζεται με δίλιτρο κινητήρα 170 ίππων, συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και διαθέτει Start&Stop, η τιμή εκκίνησης τοποθετείται στα 30.350 ευρώ για την μοναδική εξοπλιστική έκδοση Cosmo.

Για την έκδοση 2.0 CDTi ECOTEC η οποία εξοπλίζεται επίσης με μοτέρ πετρελαίου χωρητικότητας 2,0 λίτρων απόδοσης 170 ίππων, αλλά συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, η τιμή ανέρχεται σε 31.850 ευρώ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό και τις προαιρετικές επιλογές του Zafira Tourer.

auto.in.gr