Καμμένος: Αυτοί είναι οι όροι μου στον Αλέξη Τσίπρα
Θράκη, το όνομα «Μακεδονία», η μη αποδοχή οποιουδήποτε σχεδίου Ανάν 2, ΑΟΖ καθώς και ιδιωτική περιουσία και χαμηλή φορολογία αποτελούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π.Καμμένος για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Θράκη, το όνομα «Μακεδονία», η μη αποδοχή οποιουδήποτε σχεδίου Ανάν 2, ΑΟΖ καθώς και ιδιωτική περιουσία και χαμηλή φορολογία αποτελούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π.Καμμένος για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα δηλώνει βέβαιος ότι θα μπει στη Βουλή, ενώ επαναλαμβάνει ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο σημειώνοντας «δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας Έλληνας ή ξένος ότι αυτό το χρέος είναι βιώσιμο εκτός από τον ίδιο τον Σαμαρά».
Την Κυριακή, κατά την επίσκεψή του στο συνοριακό φυλάκιο της Νίκης, στη Φλώρινα, έθεσε επίσης ως προϋπόθεση για συμμετοχή σε κυβέρνηση την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για την επαναφορά των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενιζέλος για υποκλοπές: Οι υποθέσεις δεν κλείνουν επειδή το θέλει η εκάστοτε κυβέρνηση
- Η γη της ελιάς: Νέες αποφάσεις και ανατροπές
- Από τους αρχαίους δήμους του Θουκυδίδη έως τη χρυσή εποχή της αεροπορίας
- Έβρος: Σε απόγνωση οι αγρότες – Επιστήμονες εξηγούν γιατί δεν πέφτει η στάθμη του ποταμού
- UEFA: Οι κίνδυνοι από την αλλαγή των κανόνων πολλαπλής ιδιοκτησίας και η επίδραση του Οικονομικού Fair Play
- Έχεις τα χρώματα, έχεις τα πινέλα: Η τέχνη ως εργαλείο έκφρασης και ενδυνάμωσης στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη


