Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήπως φταίει το στρινγκ;

Μήπως φταίει το στρινγκ;

Μολύνσεις στην ευαίσθητη περιοχή; Μπορεί να φταίει κάτι πολύ απλό όπως το στρινγκ.

Ευφραιμίδη Μαρίλη, φωτό: shutterstock

Μπορεί να μην το είχατε φανταστεί ποτέ και να φορούσατε ανυποψίαστες το στρινγκ σας, ειδικά όταν έπρεπε να κάνετε ένα εφαρμοστό παντελόνι να δείχνει άψογο πάνω σας. Ίσως να μην το είχατε σκεφτεί ούτε όταν ταλαιπωρηθήκατε με εκείνη την ουρολοίμωξη που ποτέ δεν καταλάβατε πως την κολλήσατε.
Κι όμως! Αυτή η σπουδαία εφεύρεση των εσωρούχων μπορεί να ευθύνεται για περιστατικά ουρολοίμωξης, κολπίτιδας, διαφόρων μολύνσεων του ουρο-γυναικολογικού συστήματος, ακόμη και αιμορροΐδες.
Χρησιμοποιώντας τη λωρίδα του στρινγκ σαν αγωγό, τα βακτήρια από τον πρωκτό μπορούν να μεταφερθούν στον κόλπο και να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Αν λοιπόν υποφέρετε από επανειλημμένες λοιμώξεις ίσως αναθεωρήσετε τις επιλογές σας στα εσώρουχα. Για αρχή, μπορείτε να περιορίσετε τα στρινγκ μόνο στη διάρκεια της μέρες και να φοράτε κανονικά σλιπάκια τη νύχτα. Οπωσδήποτε, όμως, θα πρέπει να αποφεύγετε τα στριγνκ την ώρα της γυμναστικής, γιατί ένα ιδρωμένο εσώρουχο είναι ακόμη καλύτερος αγωγός μεταφοράς βακτηρίων.
Φυσικά πρέπει να αλλάζετε εσώρουχο όσο πιο συχνά γίνεται (οπωσδήποτε δύο φορές τη μέρα) και να φροντίζετε τα εσώρουχά σας να έχουν πάντα βαμβακερό καβάλο που περιορίζει τον κίνδυνο ερεθισμών και φλεγμονής.

woman.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024