Χάκερ του χαλιφάτου χτύπησαν το USCENTCOM
Χάκερ που στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος έβαλαν στο στόχαστρo τους λογαριασμούς που διατηρεί η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ (USCENTCOM) στο Twitter και στο Youtube. Oι χάκερ διέρρευσαν ονόματα και διευθύνσεις στρατηγών, όπως και απόρρητα δεδομένα που είχαν στην κατοχή τους οι ΗΠΑ για κινεζικές στρατιωτικές θέσεις.
Χάκερ που στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος έβαλαν στο στόχαστρo τους λογαριασμούς που διατηρεί η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ (USCENTCOM) στο Twitter και στο Youtube.
Οι χάκερ διέρρευσαν ονόματα και διευθύνσεις στρατηγών, όπως και απόρρητα δεδομένα που είχαν στην κατοχή τους οι ΗΠΑ για κινεζικές στρατιωτικές θέσεις.
«Αμερικανοί στρατιώτες ερχόμαστε! Προσέχετε να νώτα σας!» αναφέρουν.
Εκπρόσωπος του αμερικανικού επιτελείου επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας ότι η υπόθεση εξετάζεται με τη συμβολή και του FBI.
Αμερικανοί αξιωματούχοι που μίλησαν στο Reuters διαβεβαίωσαν, πάντως, ότι οι εικόνες και τα δεδομένα που δημοσιεύθηκαν δεν περιλάμβαναν απόρρητα στοιχεία, ούτε τέθηκε ζήτημα εθνικής ασφάλειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Η Ουκρανία σε συναγερμό – Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχεται το Κίεβο
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους επηρεάζουν (και) το Σίτι