Πόλεμο κατά των τζιχαντιστών κηρύσσουν οι Anonymous
«Η ελευθερία της έκφρασης υπέστη απάνθρωπη επίθεση» δηλώνουν οι Anonymous σε βίντεο-μήνυμα προς «την Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Κράτος και άλλους τρομοκράτες» ανακοινώνοντας ότι θα εκδικηθούν για τη σφαγή στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo με κυβερνοεπιθέσεις στους δικτυακούς τόπους των τζιχαντιστών και τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο των Anonymous.
«Η ελευθερία της έκφρασης υπέστη απάνθρωπη επίθεση» δηλώνουν οι Anonymous σε βίντεο-μήνυμα προς «την Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Κράτος και άλλους τρομοκράτες» ανακοινώνοντας ότι θα εκδικηθούν για τη σφαγή στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo με κυβερνοεπιθέσεις στους δικτυακούς τόπους των τζιχαντιστών.
Οι Anonymous ανακοινώνουν την επιχείρηση Charlie Hebdo (#Op charlie Hebdo) σε βίντεο που αναρτήθηκε στον βελγικό λογαριασμό της οργάνωσης.
«Κηρύσσουμε πόλεμο εναντίον σας» αναφέρει πρόσωπο που φορά τη μάσκα του Γκάι Φοκς, τονίζοντας ότι η οργάνωση θα εντοπίσει και θα κλείσει όλους τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συνδέονται με τους τρομοκράτες για να εκδικηθεί για τη σφαγή στο Charlie Hebdo.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξατσίμπασι – Ολυμπιακός 3-0: Ήττα στην Τουρκία αλλά εξακολουθούν να ελπίζουν οι «ερυθρόλευκες»
- Από τη Βενεζουέλα στο… Ιράν – Γιατί δεν θα έχουμε επανάληψη του 1979 στην αγορά πετρελαίου
- Η Σόφι Τέρνερ μεταμορφώνεται σε Λάρα Κροφτ – Δείτε την πρώτη εικόνα
- Γιατί η Ευρώπη ανακαλύπτει ξανά τις αρετές των μετρητών;
- Ανακοίνωσε Καμπόκλο η Dubai BC
- Αφιλόξενες ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις βίζες μεταναστών από 75 χώρες – Ποιοι επηρεάζονται;

