Norman Atlantic: Νέες εστίες φωτιάς, δεν κατέστη δυνατή η είσοδος στα γκαράζ
Για τρίτη φορά εισήλθαν την Κυριακή στο Norman Atlantic οι πραγματογνώμονες, μαζί με ομάδα πυροσβεστών οι οποίοι προσπαθούν να σβήσουν νέες εστίες φωτιάς. Η είσοδος στα γκαράζ, για τον λόγο αυτό, δεν κατέστη ακόμη δυνατή.
Για τρίτη φορά εισήλθαν την Κυριακή στο Norman Atlantic οι πραγματογνώμονες, μαζί με ομάδα πυροσβεστών οι οποίοι προσπαθούν να σβήσουν νέες εστίες φωτιάς.
Οι εστίες αυτές δημιουργήθηκαν εξαιτίας του οξυγόνου που εισήλθε σε χώρους του πλοίου όπου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά, μετά την ρυμούλκησή του στο Πρίντεζι.
Η είσοδος στα γκαράζ, για τον λόγο αυτό, δεν κατέστη ακόμη δυνατή.
Ο εισαγγελέας Έττορε Καρντινάλι, ο οποίος συντονίζει την έρευνα, δεν μετέβη σήμερα στο Πρίντεζι, αλλά έκανε γνωστό σε εκπροσώπους της πρεσβείας μας στην Ρώμη, ότι πρόκειται να ζητήσει την συνεργασία των ελληνικών εισαγγελικών αρχών, για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών του τραγικού συμβάντος και την απόδοση ευθυνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε
- Την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης
- Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλάει ανοιχτά για την «πολύ περίπλοκη» σχέση της με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν
