Μπακογιάννη: Ο κ. Τσίπρας άφησε τα νταούλια και το έριξε στον καρσιλαμά
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Ντόρα Μπακογιάννη, καλώντας επίσης σε άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο. «Η περίοδος χάριτος με τις εύκολες υποσχέσεις και τις ανέφικτες υποσχέσεις τελείωσε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου», λέει σε συνέντευξή της στο Βήμα της Κυριακής.
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Ντόρα Μπακογιάννη, καλώντας επίσης σε άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο.
«Η περίοδος χάριτος με τις εύκολες υποσχέσεις και τις ανέφικτες υποσχέσεις τελείωσε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου» λέει σε συνέντευξή της στο Βήμα της Κυριακής.
Η πρώην υπουργός επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «μετά το νταούλια το έχει ρίξει στον καρσιλαμά προαναγγέλλοντας εξεταστικές επιτροπές».
Όσον αφορά στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κερδίσει τις εκλογές, η Ντόρα Μπακογιάννη λέει χαρακτηριστικά πως «ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της συστράτευσης». Στη Νέα Δημοκρατία «χωρούν όλοι, πλην όσων ήταν υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή» ανέφερε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

