Μητέρα πυροβολήθηκε από τον γιο της σε πολυκατάστημα των ΗΠΑ
Μια νεαρή γυναίκα πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μέσα σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Άινταχο, πιθανότατα όταν ένα από τα παιδιά της πήρε το πιστόλι που είχε στην τσάντα της και, παίζοντας, τράβηξε τη σκανδάλη.
Μια νεαρή γυναίκα πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μέσα σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Άινταχο, πιθανότατα όταν ένα από τα παιδιά της πήρε το πιστόλι που είχε στην τσάντα της και, παίζοντας, τράβηξε τη σκανδάλη.
Ο Στου Μίλερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας Κούτεναλ, είπε ότι η γυναίκα σκοτώθηκε από πυροβολισμό μέσα στο πολυκατάστημα της πόλης Χέιντεν.
«Η προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι επρόκειτο για ατύχημα» ανέφερε μέσω του Twitter το γραφείο του σερίφη.
Ο Μίλερ δεν διευκρίνισε ποιος κρατούσε το όπλο.
Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KREM-TV, η γυναίκα ψώνιζε μαζί με τέσσερα παιδιά όταν το ένα από αυτά, ηλικίας περίπου 2 ετών, έβαλε το χέρι του στην τσάντα της και τράβηξε έξω το όπλο.
Το πολυκατάστημα εκκενώθηκε και έκλεισε για το υπόλοιπο της ημέρας, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας.
ΑΠΕ/Reuters
- Άννα Πρέλεβιτς: «Πριν μείνω τώρα έγκυος, είχα χάσει ένα μωρό»
- Betsson: Δύο διπλές προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Δήμος Αρταίων: Τίτλοι τέλους για τον ΧΥΤΥ Βλαχέρνας
- Τσουκαλάς: Βαρίδι για την κοινωνία ο Μητσοτάκης, ο ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε δεξαμενή για προεκλογική καμπάνια της ΝΔ
- Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 28χρονου από την Καισαριανή