Σε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό πώλησης ακινήτων προχωρεί το ΤΑΙΠΕΔ
Σε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό πώλησης ακινήτων προχωρεί το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), μέσω της πλατφόρμας της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).
Σε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό πώλησης ακινήτων προχωρεί το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), μέσω της πλατφόρμας της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).
Σημειώνεται πως η ΕΤΑΔ έχει αναπτύξει την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr με σκοπό την προώθηση των ακινήτων και την διεξαγωγή ηλεκτρονικών διαγωνισμών αξιοποίησης (e-Auction), ενώ ενεργώντας ως σύμβουλος αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ έχει απευθύνει προς όλους τους μεσίτες ακινήτων ανοικτή πρόταση συνεργασίας (μη αποκλειστική εντολή ανάθεσης), παρέχοντας οικονομικό κίνητρο.
Στο νέο διεθνή δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό που έχει ως καταληκτική ημερομηνία την 14η Ιανουαρίου 2015 θα αξιοποιηθούν τα εξής ακίνητα:
- 1. Πενταώροφo κτίριο συνολικού εμβαδού 673 τ.μ. στην οδό Ιπποκράτους 88 στην Αθήνα.
- 2. Οικοδομήσιμο οικόπεδο 472 τ.μ. Λεωφ. Συγγρού 292 & Σκρα 1 στην Καλλιθέα.
- 3. Τετραώροφο κτίριο συνολικού εμβαδού 416 τ.μ. οδός Κτενά & Περικλέους 33 στην Αθήνα.
- 4. Δεκαώροφο κτίριο συνολικού εμβαδού 4.554 τ.μ. στην οδό Βερανζέρου 26, στην Αθήνα.
- 5. Πέντε γεωτεμάχια συνολικού εμβαδού 13.011,55 τ.μ. στην περιοχή Παράδεισος Νέου Μαρμαρά, στο Δήμο Σιθωνίας στη Χαλκιδική.
- 6. Βιομηχανικό οικόπεδο 21.600 τ.μ. με αποθήκες, επίπεδο και περιφραγμένο στο Δίμηνι Βόλου.
- 7. Δύο δημόσια ακίνητα 7.612 τ.μ. και 8.053 τ.μ. στη παραθαλάσσια θέση Ράγια στον Πόρο Κεφαλονιάς.
- 8. Έξι οικόπεδα (από 1.050 έως και 4.481 τ.μ.) στην περιοχή Τούμπα Λάρισας.
- 9. Τρία οικόπεδα (1.033, 1.006 και 2.740 τ.μ.) στην περιοχή Αμπελόκηποι Ιωαννίνων.
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν διευκρινίσεις αναφορικά με το διαγωνισμό και τη συναλλαγή καθώς και να υποβάλουν αιτήματα για να επισκεφθούν τα ακίνητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεραπετριτης: Η Δικαιοσύνη θα βρει εάν οι ιδιώτες πήραν εντολή και από ποιόν για τις υποκλοπές, θέλω πλήρη διαλεύκανση
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Μαρτίου
- Πόλεμος χωρίς σχέδιο – κόσμος χωρίς διέξοδο
- Έρικ Ντέιν: Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του γνωστού ηθοποιού
- Η υπόκλιση του Μουρίνιο στον Παυλίδη: «Κάνει εξαιρετική δουλειά…»
- Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού: Πέθανε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Θρασύβουλος Γιάτσιος



