Οι ΑΝΕΛ διαμηνύουν πως κανείς βουλευτής τους δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο
Την ώρα που η κυβέρνηση αναζητεί τους βουλευτές που λείπουν για την εκλογή Προέδρου στην τρίτη ψηφοφορία, το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διαμηνύει πως «τη Δευτέρα και οι 12 βουλευτές μας θα δώουν τέλος σε αυτήν την συγκυβέρνηση της δυστυχίας».
Την ώρα που η κυβέρνηση αναζητεί τους βουλευτές που λείπουν για την εκλογή Προέδρου στην τρίτη ψηφοφορία, το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διαμηνύει πως τα μέλη του στη Βουλή δεν θα δώσουν θετική ψήφο στις 29 Δεκεμβρίου.
«Με όνομα και επίθετο και με γνωστές τις διευθύνσεις όλων μας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαβεβαιώνουμε ότι τη Δευτέρα και οι 12 βουλευτές μας, θα δώσουν τέλος σ’ αυτή τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας και της αβεβαιότητας της κάθε ελληνικής οικογένειας» τόνισε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διάρρηξη στο Δημαρχείο Σαρωνικού – Ταυτοποιήθηκε 39χρονος δράστης
- Ενώσεις Καταναλωτών: Ως 20% ευρώ ακριβότερο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 110-66: Εύκολη νίκη των «πράσινων» με εμφάνιση-ρεκόρ του Ρογκαβόπουλου (vid)
- Κακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η γραμμή των τρένων στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι – Λάρισα
- Δημογραφικό: Η πληθυσμιακή πυραμίδα Ελλήνων και αλλοδαπών – Γεννήσεις, θάνατοι και το κρίσιμο 7,1%
- Τέλος το κρυφτό: Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη


