Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άσχημο ποδαρικό της πολιτιστικής πρωτεύουσας Μονς, έπεσε κεντρικό έργο

Άσχημο ποδαρικό της πολιτιστικής πρωτεύουσας Μονς, έπεσε κεντρικό έργο

Λίγες ημέρες πριν η Μονς του Βελγίου πάρει τα «σκήπτρα» της ευρωπαϊκής πολιτιστικής πρωτεύουσας, μεγάλου μεγέθους installation σε υπαίθριο χώρο κατέρρευσε: Το ύψους 16 μέτρων και μήκους 85 μέτρων ξύλινο «The Passenger» (Ο Επιβάτης) βρέθηκε τα Χριστούγεννα να έχει γίνει σωρός από ξύλα στο έδαφος. Το εάν το έργο θα ξαναστηθεί εγκαίρως για την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων είναι ακόμη άγνωστο.

Λίγες ημέρες πριν η Μονς του Βελγίου πάρει τα «σκήπτρα» της ευρωπαϊκής πολιτιστικής πρωτεύουσας, μεγάλου μεγέθους installation σε υπαίθριο χώρο κατέρρευσε: Το ύψους 16 μέτρων και μήκους 85 μέτρων ξύλινο «The Passenger» (Ο Επιβάτης) βρέθηκε τα Χριστούγεννα να έχει γίνει σωρός από ξύλα στο έδαφος.

Δεν τραυματίστηκε κανείς. Το εάν το έργο θα ξαναστηθεί εγκαίρως για την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων (στις 24 Ιανουαρίου) είναι ακόμη άγνωστο.Η ξύλινη εγκατάσταση είχε στηθεί το Νοέμβριο και ήταν έργο του βέλγου Αρν Κινζ και ένα από τα πιο προβεβλημένα εκθέματα με τα οποία η πόλη αναλαμβάνει τον τίτλο.

Κεντρικό σημείο του έργου κατέρρευσε συμπαρασύροντας και μεγάλο τμήμα του. Τα αίτια της κατάρρευσης δεν είναι ακόμη γνωστά και, σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, είχαν τηρηθεί όλες οι προβλέψεις ασφαλείας και δεν είχαν διαπιστωθεί προβλήματα στην στατική μελέτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024