Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ινδία: Πίθηκος έσωσε πίθηκο από ηλεκτροπληξία

Ινδία: Πίθηκος έσωσε πίθηκο από ηλεκτροπληξία

Είναι η στιγμή που ένα πιθηκάκι χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κανπούρ στα βόρεια της Ινδίας ένα μικρό πιθηκάκι πέφτει αναίσθητο στις ράγες. Οσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον σταθμό πίστεψαν ότι το μικρό ζώο έχασε τη ζωή του, εκτός από έναν θαρραλέο πίθηκο που έκανε το παν για να το […]

Είναι η στιγμή που ένα πιθηκάκι χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κανπούρ στα βόρεια της Ινδίας ένα μικρό πιθηκάκι πέφτει αναίσθητο στις ράγες.

Οσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον σταθμό πίστεψαν ότι το μικρό ζώο έχασε τη ζωή του, εκτός από έναν θαρραλέο πίθηκο που έκανε το παν για να το κρατήσει στη ζωή.

Αρχισε να τον χτυπάει κάνοντας μαλάξεις, να τον δαγκώνει ακόμα και να τον ρίχνει στο νερό για να συνέλθει. Για είκοσι ολόκληρα λεπτά προσπαθούσε να επαναφέρει τις αισθήσεις του «φίλου» του έως ότου εκείνος άρχισε να δίνει σημεία ζωής και να κινείται.

Το πλήθος που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα καταγράφοντας με κάμερες και τηλέφωνα το απίστευτο σκηνικό, ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024