Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στη Βουλή, με αιτήματα την επαναπρόσληψη των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων, την κατάργηση του νόμου της διαθεσιμότητας και την επαναλειτουργία όλων των δομών και υπηρεσιών του Δημοσίου που καταργήθηκαν.
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στη Βουλή, με αιτήματα την επαναπρόσληψη των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων, την κατάργηση του νόμου της διαθεσιμότητας και την επαναλειτουργία όλων των δομών και υπηρεσιών του Δημοσίου που καταργήθηκαν.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν πολιτικές οργανώσεις, συνδικαλιστικοί φορείς και φοιτητικοί σύλλογοι.
Εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ ζήτησαν να συναντηθούν με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, για να του παραδώσουν το ψήφισμα της σημερινής κινητοποιήσης, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό.
Στο μεταξύ, μικροένταση προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν σχολικοί φύλακες από όλη τη χώρα.
Οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν για λίγη ώρα τη Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα να απωθηθούν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ που περιφρουρούσαν το υπουργείο.
Συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας οργάνωσαν διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων, ενώ έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης βρέθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ Δημοσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ