Εξαρθώθηκε δίκτυο στρατολόγησης τζιχαντιστών στη Γαλλία
Δίκτυο στρατολόγησης τζιχαντιστών αναφέρουν ότι εξάρθρωσαν οι γαλλικές αρχές, προχωρώντας σε δέκα συλλήψεις στην Τουλούζη, στην περιοχή του Παρισιού και στη Νορμανδία.
Δίκτυο στρατολόγησης τζιχαντιστών αναφέρουν ότι εξάρθρωσαν οι γαλλικές αρχές, προχωρώντας σε δέκα συλλήψεις στην Τουλούζη, στην περιοχή του Παρισιού και στη Νορμανδία.
Η αντιτρομοκρατική αστυνομία και η Raid, επίλεκτη αστυνομική δύναμη, είχαν «περί τους δέκα στόχους» στο πλαίσιο της επιχείρησης αυτής.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το εν λόγω δίκτυο φέρεται ότι έχει ήδη μεταφέρει στη Συρία υποψήφιους για μάχη στο πλευρό της ISIS.
Η Γαλλία βρέθηκε το 2014 αντιμέτωπη με την κάθετη αύξηση του αριθμού πολιτών της που έφευγαν για τη Συρία και το Ιράκ. Η ανησυχία για την επιστροφή τους στη Γαλλία είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις, αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε Συρία και Ιράκ σχεδόν 400 Γάλλοι, περισσότοι από 200 έχουν εκδηλώσει επιθυμία να αναχωρήσουν και περίπου 120 έχουν ήδη επιστρέψει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Super League: Όλα τα ντέρμπι του β’ γύρου – Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
- Καραμανλής: Τα «μάτια» του Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό και τους αγρότες
- Ο Κόντε(ς) και ο «βασιλιάς» της Νάπολι
- Οι εργαζόμενοι στο μουσείο του Λούβρου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας – Πότε ξεκινά
- Μετανάστευση: Οι υπουργοί της ΕΕ συμφώνησαν για τις απελάσεις – Ανησυχούν οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα προκύψει, με αποδείξεις, ποιοι και γιατί ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη



