Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα κλάματα του NBAer Γουόλ για την 6χρονη Μίγια που «έφυγε»

Τα κλάματα του NBAer Γουόλ για την 6χρονη Μίγια που «έφυγε»

Ο Τζον Γουόλ με μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση βοήθησε τους Ουίζαρντς να φτάσουν στη νίκη επί των Σέλτικς με 133-132 στη δεύτερη παράταση, σημειώνοντας 26 πόντους και μοιράζοντας 17 ασίστ. Παρ'όλα αυτά υπήρξε ένα γεγονός που έκλεψε την παράσταση από όλο τα παραπάνω και αυτό είναι η κατάθεση ψυχής του αμερικάνου γκαρντ, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα, όντας συντετριμμένος από τον θάνατο ενός 6χρονου κοριτσιού που πάλευε με τον καρκίνο και δυστυχώς έχασε τη «μάχη».

Ο Τζον Γουόλ με μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση βοήθησε τους Ουίζαρντς να φτάσουν στη νίκη επί των Σέλτικς με 133-132 στη δεύτερη παράταση, σημειώνοντας 26 πόντους και μοιράζοντας 17 ασίστ.

Παρ’όλα αυτά υπήρξε ένα γεγονός που έκλεψε την παράσταση από όλο τα παραπάνω και αυτό είναι η κατάθεση ψυχής του αμερικάνου γκαρντ, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα, όντας συντετριμμένος από τον θάνατο ενός 6χρονου κοριτσιού που πάλευε με τον καρκίνο και δυστυχώς έχασε τη «μάχη».

Ο Γουόλ είχε γνωρίσει τη μικρή μέσω ενός κοινού γνωστού και είχε βοηθήσει πάρα πολύ και την οικογένεια της, συνεισφέροντας οικονομικά στη θεραπεία, αλλά και τη ίδια, αφού είχε φροντίσει να της γνωρίσει την αγαπημένη της τραγουδίστρια, τη Νίκι Μινάζ.

Μετά τον αγώνα ο Γουόλ αφιέρωσε τον αγώνα σε εκείνη και στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα.

«Αυτό το παιχνίδι είναι αφιερωμένο στη Μίγια. Είναι σκληρό να βλέπεις ένα μικρό παιδί να παλεύει με την καρδιά του απέναντι στον καρκίνο και να μην μπορεί να τον νικήσει», πρόλαβε να πει πριν αποχωρήσει κλαίγοντας.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια ο ίδιος με ανάρτηση στο twitter εξήγησε: «Αν είχατε την ευλογία να γνωρίσετε τη Μίγια, θα ξέρατε πόσο ξεχωριστό κορίτσι ήταν. Είμαι θλιμμένος με την είδηση του θανάτου της, αλλά ξέρω πως πλέον είναι σε ένα καλύτερο μέρος. Κρατήστε την οικογένειά της στις προσευχές σας. Θα μου λείψει το φιλαράκι μου. Αναπαύσου εν ειρήνη Μίγια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024