Β.Σόιμπλε: Την άλλη εβδομάδα στη Bundestag η παράταση για Ελλάδα
Την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει η γερμανική κυβέρνηση στη Βούλή (Bundestag) το ψήφισμα για την παράταση του ελληνικού προγράμματος διάσωσης, δήλωσε ο Β.Σόιμπλε. Σε ότι αφορά το επόμενο στάδιο παροχής προληπτικής πιστωτικής γραμμής είπε πως είναι πιθανό η Ελλάδα να λάβει μια τέτοια στήριξη στο τέλος Φεβρουαρίου, τονίζοντας όμως ότι για αυτό δεν θα χρειαστούν νέα κεφάλαια.
Την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει η γερμανική κυβέρνηση στη Βούλή (Bundestag) το ψήφισμα για την παράταση του ελληνικού προγράμματος διάσωσης, δήλωσε την Τρίτη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β.Σόιμπλε, όπως μεταδίδει το Reuters.
Σε ότι αφορά το επόμενο στάδιο παροχής προληπτικής πιστωτικής γραμμής, ο ίδιος τόνισε πως η Ελλάδα μπορεί να λάβει στήριξη από μια νέα πιστωτική γραμμή στο τέλος Φεβρουαρίου, αλλά δεν θα χρειαστεί νέα κεφάλαια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναγιώτης Δουδωνής: Έξι προτάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο
- AEK: Η 11άδα που ανακοίνωσε ο Νίκολιτς για τον επαναληπτικό με την Τσέλιε
- Disney: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των Lilo & Stitch 2 και Incredibles 3
- Τέσσερις νέοι θάνατοι από covid και ένας από γρίπη – Τι αναφέρει η έκθεση του ΕΟΔΥ
- Αταμάν: «Η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή, αλλά έχουμε χρόνο και ποιότητα για να το αλλάξουμε»
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Χωρίς συμφωνία για την Ουκρανία – Βέτο Όρμπαν στο δάνειο ύψους 90 δισ. ευρώ

