Αύξηση 7% στις εξαγωγές τον Οκτώβριο
Αυξητικά κινήθηκαν τον Οκτώβριο τόσο οι εξαγωγές, όσο και οι εισαγωγές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία των εμπορευματικών συναλλαγών της χώρας.
Αυξητικά κινήθηκαν τον Οκτώβριο τόσο οι εξαγωγές, όσο και οι εισαγωγές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία των εμπορευματικών συναλλαγών της χώρας.
Ειδικότερα, η συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων ανήλθε στο ποσό των 4.272,3 εκατ. ευρώ έναντι 4.191,5 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 1,9% (χωρίς τα πετρελαιοειδή, παρουσίασε αύξηση 3,1%).
Η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών ανήλθε στο ποσό των 2.511,7 εκατ. ευρώ έναντι 2.347,4 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο πέρυσι, παρουσιάζοντας αύξηση 7% (χωρίς τα πετρελαιοειδή, παρουσίασε αύξηση 3,6%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σχολεία: Οι ημερομηνίες εξετάσεων και κλήρωσης στα Πειραματικά, Πρότυπα και Ωνάσεια
- Ρόντο για Αντετοκούνμπο: «Γι’ αυτό είναι εκνευρισμένος…»
- Τσουκαλάς για ανάρτηση Μητσοτάκη: Η αλαζονεία έχει χτυπήσει κόκκινο
- Ε.Ε: Επείγουσα συνεδρίαση μετά τις απειλές Τραμπ για δασμούς σε συμμάχους και φόβοι για διάσπαση του ΝΑΤΟ
- Το Avengers: Doomsday παίζει με λευκή επιταγή – Η Marvel σπάει κάθε ρεκόρ για το πιο «επικίνδυνο» κινηματογραφικό στοίχημα
- Με στόχο την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Μίλωνα ο Ολυμπιακός

