Το Ιράκ διαψεύδει πως συνελήφθη σύζυγος του «χαλίφη» στο Λίβανο
Ιρακινοί αξιωματούχοι διαψεύδουν την αναφορά των λιβανέζικων αρχών πως μία από τις συζύγους του αρχηγού των τζιχαντιστών τέθηκε υπό κράτηση κοντά στη μεθόριο με τη Συρία. Ο αρχηγός της ISIS, ιρακινός ο ίδιος, έχει δύο συζύγους και καμία τους δεν έχει το όνομα που δήλωσε η γυναίκα που συνελήφθη, σύμφωνα με τη Βαγδάτη.
Ιρακινοί αξιωματούχοι διαψεύδουν την αναφορά των λιβανέζικων αρχών πως μία από τις συζύγους του αρχηγού των τζιχαντιστών τέθηκε υπό κράτηση κοντά στη μεθόριο με τη Συρία.
Ο αρχηγός της ISIS, ιρακινός ο ίδιος, έχει δύο συζύγους και καμία τους δεν έχει το όνομα που δήλωσε η γυναίκα που συνελήφθη, σύμφωνα με τη Βαγδάτη.
Η σύλληψη της γυναίκας δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη. Τέθηκε υπό κράτηση από τις αρχές του Λιβάνου επειδή ταξίδευε με ψεύτικα έγγραφα και υποστήριξε ότι ήταν σύζυγος του «χαλίφη».
Εκπρόσωπος του ιρακινού υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε στο Associated Press την Τετάρτη πως πρόκειται για την Σάτζα Αμπντούλ Χαμίντ αλ Ντουλάιμι, αδερφή ενός συλληφθέντα στο Ιράκ για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
Ο εκπρόσωπος του ιρακινού υπουργείου ανέφερε πως καμία από τις δύο συζύγους του αρχηγού της ISIS δεν έχει τέτοιο όνομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
- Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει με 96% θετική γνώμη ως πρόεδρο των ΗΠΑ
- Γλαβίνας: Ο Μητσοτάκης κανονικοποίησε το ρουσφέτι, η κυβέρνηση δεν έχει πλέον δημοκρατική νομιμοποίηση
- Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 2-1: «Βόμβα» από τους «Αγίους», άφησαν εκτός FA Cup τους «κανονιέρηδες» (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]
- Ηρακλής – Άρης 2-3 σετ: Ανατροπή ανόδου οι «κίτρινοι», επέστρεψαν στη Volley League μετά μετά από 10 χρόνια


