Πέθανε ο θρυλικός σαξοφωνίστας των Rolling Stones, Μπόμπι Κις
Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο θρυλικός σαξοφωνίστας των Rolling Stones, Μπόμπι Κις. Ο Κις, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στο σπίτι του, στο Φράνκλιν του Τενεσί. «Συντετριμμένοι από την απώλεια του καλού τους φίλου και θρυλικού σαξοφωνίστα» δήλωσαν οι Rolling Stones.
Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο θρυλικός σαξοφωνίστας των Rolling Stones, Μπόμπι Κις. Ο Κις, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στο σπίτι του, στο Φράνκλιν του Τενεσί.
«Οι Rolling Stones είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του καλού τους φίλου και θρυλικού σαξοφωνίστα, Μπόμπι Κις. Η συμβολή του στο συγκρότημα, από τη δεκαετία του ’60, ήταν μοναδική. Θα μας λείψει πολύ» ανέφερε η ανακοίνωση του συγκροτήματος.
Πέρα από τους Rolling Stones, ο Μπόμπι Κις είχε συνεργαστεί με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Τζον Λένον, Τζορτζ Χάρισον, Έρικ Κλάπτον και Τζο Κόκερ.
Σύμφωνα με τον στενό φίλο και παλαιό συνεργάτη του Μάικλ Γουέμπ, o Κις είχε πρόβλημα υγείας στο συκώτι και τους τελευταίους δύο μήνες είχε εισαχθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο.
Η οικογένειά του δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη δεύτερη νίκη επί της Μονακό (vid)
- Ανδρουλάκης από Καισαριανή: «Εργατική Πρωτομαγιά σημαίνει αγώνας, αλληλεγγύη και ευθύνη, για μια κοινωνία πιο δίκαιη»
- Δυσαρεστημένοι με Λευκό Οίκο οι σύμμαχοι: Ξεμένουν από όπλα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Στο χρονικό διάστημα από 4 έως 8 Μαΐου οι καταβολές στους δικαιούχους
- Νέα αποχώρηση του Γιασικεβίτσιους από συνέντευξη Τύπου – Η ερώτηση που τον εξόργισε (vid)
- Κρήτη: Μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο οι 175 ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla



