Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πύργου -Τρίπολης
Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο 133ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου-Τρίπολης, κοντά στη διασταύρωση του Στρεφίου. Κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν οι δύο οδηγοί και ένας ακόμη επιβάτης, πατέρας του ενός οδηγού.
Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο 133ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου-Τρίπολης, κοντά στη διασταύρωση του Στρεφίου.
{{{ map }}}
Κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία οδηγούσαν ένας 35χρονος από τον Καράτουλα Ηλείας και ένας 55χρονος κάτοικος Ηλιούπολης Αττικής.
Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική και μέσα σε λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα.
Οι διασώστες ανέσυραν νεκρούς από τα δύο αυτοκίνητα τους οδηγούς, καθώς και έναν 85χρονο, κάτοικο Ηλιούπολης Αττικής, πατέρα του 55χρονου οδηγού.
Έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πύργου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καϊράτ Αλμάτι Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 2-0: Ήττα στο Καζακστάν και… αναμονή για την πρόκριση
- Η Καϊράτ Κ19 διπλασίασε τα τέρματά της με τον Αμπίς (vids)
- Αργυρός, Θεοδωρίδου, Σαμπάνης, Χατζηγιάννης ερμηνεύουν τραγούδια της Ελεάνας Βραχάλη
- Champions League: Σπουδαία ματς σε Μιλάνο και Μόναχο
- Κρήτη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με κοπάδι προβάτων στον ΒΟΑΚ
- Κρήτη: Θρήνος για τον 37χρονο Στέλιο που άφησε την τελευταία του πνοή στο φαράγγι του Αμπά
