Βρέφος βρέθηκε θαμμένο σε παραλία του Σίδνεϊ
Στην άμμο παραλίας του Σίδνεϊ ξέθαψαν, παίζοντας, δύο παιδιά τη σορό ενός βρέφους σε προχωρημένη κατάσταση σήψης. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ζητώντας από τη μητέρα να εμφανιστεί. Η υπόθεση έρχεται λίγο μετά την
Στην άμμο παραλίας του Σίδνεϊ ξέθαψαν, παίζοντας, δύο παιδιά τη σορό ενός βρέφους σε προχωρημένη κατάσταση σήψης. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ζητώντας από τη μητέρα να εμφανιστεί.
Η τραγική υπόθεση έρχεται λίγο μετά την ανακάλυψη νεογέννητου σε φρεάτιο, που ήταν ακόμη ζωντανό έχοντας εγκαταλειφθεί για πέντε ημέρες.
Την Κυριακή, δύο εξάχρονοι που έπαιζαν στην παραλία Μαρούμπρα του Σίδνεϊ βρήκαν τη σορό θαμμένη σε βάθος μόλις 30 εκατοστών, σύφμωνα με το BBC.
Η σήψη είναι προχωρημένη σε σημείο που δεν μπορεί να διαπιστωθεί το φύλο ή ηλικία του βρέφους, το οποίο είχε θαφτεί γυμνό.
Η αστυνομία κάλεσε τη μητέρα να εμφανιστεί και να ζητήσει βοήθεια. Οι έρευνες ξεκινούν από τα αρχεία γεννήσεων και θανάτων στα μαιευτήρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτσελόνα: Με ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down
- Αυξήθηκαν τα ποσοστά χρήσης κοκαΐνης και κεταμίνης σύμφωνα με έρευνα στα λύματα της Ευρώπης
- Η Μικαέλα Κόελ αναλαμβάνει το ριμέικ της ταινίας «Bloodsport»
- Μπράγκα – Φερεντσβάρος 4-0: Ανατροπή πρόκρισης οι Πορτογάλοι, περιμένουν… Παναθηναϊκό
- Τουρκία: Η Άγκυρα προτείνει επέκταση αγωγού Ιράκ–Τουρκίας έως τη Βασόρα ως εναλλακτική στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ

