Τέσσερις νεκροί στις πλημμύρες που σαρώνουν τη νότια Γαλλία
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας των σφοδρών καταιγίδων και των εκτεταμένων πλημμυρών που σάρωσαν τη νότια Γαλλία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Πέντε ελικόπτερα, 40 στρατιώτες, 500 πυροσβέστες, καθώς και 150 χωροφύλακες συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση δύο αγνοουμένων.
Τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας των σφοδρών καταιγίδων και των εκτεταμένων πλημμυρών που σάρωσαν τη νότια Γαλλία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Ανεμοστρόβιλος τον οποίο συνόδευαν άνεμοι που έφθαναν τα 165 χιλιόμετρα την ώρα έπληξε το νοτιοδυτικό Μονπελιέ, καταστρέφοντας σπίτια και ένα κάμπινγκ στο Μπεζιέ.
Δύτες ανέσυραν τη σορό 68χρονης κοντά στην πόλη Λα Λοντ-λε-Μορ της νοτιοανατολικής Γαλλίας.
Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε έξω από το αυτοκίνητό της στις όχθες του μικρού ποταμού Μαραβέν, τα νερά του οποίου γρήγορα φούσκωσαν έπειτα από τις κατακλυσμιαίες βροχοπτώσεις.
Η κόρη της δεν βρέθηκε και ενδεχομένως να έχει χάσει επίσης τη ζωή της, σύμφωνα με τις Αρχές.
Άλλος ένας νεκρός εντοπίστηκε την Παρασκευή, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ, ενώ τρίτος άνθρωπος έχασε την ζωή του στην Ιέρ, δυτικά της Τουλώνης, στις ακτές της Μεσογείου. Η σορός 50χρονου ανασύρθηκε από ένα χείμαρρο στο Κογκολάν.
Δύο άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.
Πέντε ελικόπτερα, 40 στρατιώτες, 500 πυροσβέστες, καθώς και 150 χωροφύλακες συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση των αγνοουμένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο

