Ψευδές χαρακτήρισε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είχε πρόσφατα δείπνο σε πριβέ εστιατόριο του Κολωνακίου με τηΓιάννα Αγγελοπούλου και τηΜαριάννα Λάτση.

«Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα,ΝίκοςΠαππάς, έγραψε στο Twitter:

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τη συνάντηση διέψευσε και η πλευρά της Γιάννας Αγγελοπούλου, λέγοντας ότι «αυτό το γεύμα δεν έγινε ποτέ, άλλωστε η κυρία Αγγελοπούλου δεν έχει επισκεφθεί ποτέ αυτό το ρεστοράν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ