Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ συνάντηση Τσίπρα με Μ.Λάτση και Γ.Αγγελοπούλου
Ψευδές χαρακτήρισε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είχε πρόσφατα δείπνο σε πριβέ εστιατόριο του Κολωνακίου με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση.
Ψευδές χαρακτήρισε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είχε πρόσφατα δείπνο σε πριβέ εστιατόριο του Κολωνακίου με τηΓιάννα Αγγελοπούλου και τηΜαριάννα Λάτση.
«Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα,ΝίκοςΠαππάς, έγραψε στο Twitter:
Το προβοκατόρικο iefimerida γράφει για υποτιθέμενο «γεύμα» Τσίπρα στο Κολωνάκι. Όσο ο Σύριζα δυναμώνει θα δουν πολλά τα μάτια μας.
— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) November 24, 2014
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τη συνάντηση διέψευσε και η πλευρά της Γιάννας Αγγελοπούλου, λέγοντας ότι «αυτό το γεύμα δεν έγινε ποτέ, άλλωστε η κυρία Αγγελοπούλου δεν έχει επισκεφθεί ποτέ αυτό το ρεστοράν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εύκολα και γρήγορα: Τρεις διατάσεις που «ξεκλειδώνουν» μυαλό και σώμα
- Τι αλλάζει με τα πρόστιμα για όσους δεν πληρώσουν έγκαιρα τα τέλη κυκλοφορίας
- Τεχνητή Νοημοσύνη: «Βλέπει» φτωχά και πλούσια έθνη;
- Μείωση 40% των νοσοκομειακών λοιμώξεων απέτρεψε 17.000 μέρες νοσηλείας επιπλοκών
- Συνταγή: Τονοσαλάτα με καστανό ρύζι, ρόδι, σταφίδα & λαχανικά
- Πόσο Τραμπ μπορεί να αντέξει η Ευρώπη;


