Σύγκρουση εμπορικής αμαξοστοιχίας με συρμό του Προαστιακού στο Ρουφ
Εμπορική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε το πρωί της Τρίτης με συρμό του Προαστιακού στο Ρουφ. Από τη σύγκρουση των τρένων δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια της σύγκρουσης. Κανονικά τα δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα- Πειραιάς- Αθήνα του Προαστιακού που είχαν διακοπεί εξαιτίας της σύγκρουσης.
Εμπορική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε το πρωί της Τρίτης με συρμό του Προαστιακού στο Ρουφ.
Από τη σύγκρουση των τρένων δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα- Πειραιάς- Αθήνα του Προαστιακού που είχαν διακοπεί εξαιτίας της σύγκρουσης.
Μετά τη σύγκρουση, μπλόκαραν οι πόρτες του συρμού του Προαστιακού, με αποτέλεσμα οι περίπου 20 επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα, να μείνουν για λίγο παγιδευμένοι στο συρμό. Χρειάστηκε να επέμβουν εργαζόμενοι στον ΟΣΕ για να ανοίξουν τις πόρτες.
Ο πρόεδρος του ΟΣΕ, Π.Θεοφανόπουλος, μιλώντας στον Σκάϊ, απέφυγε να απαντήσει αν το ατύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, ενώ τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν τα δρομολόγια από τον Πειραιά.
Συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρίσκονται στον σταθμό του Ρουφ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων, ενώ παράλληλα ερευνώνται τα αίτια της σύγκρουσης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 08:10, ο συρμός του προαστιακού με αριθμό 1539, που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Πειραιά, συγκρούστηκε μετωπικά εντός του σταθμού του Ρουφ με την αμαξοστοιχία 884 (χωρίς επιβάτες) που θα εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμπάκα. Οι δύο αμαξοστοιχίες κινούνταν με μικρή ταχύτητα.
Στην αμαξοστοιχία του προαστιακού επέβαιναν 20 άτομα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στον σταθμό του Ρούφ, όπου συνέχισαν με αλλά μέσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λιντς – Λίβερπουλ 3-3: Νέα «γκέλα» για τους «ρεντς»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 280 χιλιοστά το ύψος βροχής στην Παλαιοκούνδουρα Μάνδρας στο τριήμερο
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Ίντερ – Κόμο 4-0: «Τεσσάρα» και κορυφή για τους «νερατζούρι»
- Μπέτις – Μπαρτσελόνα 3-5: Πεντάρα με σούπερ Φεράν και +4!
- «Ο πατέρας ήταν γεμάτος αίματα» – Τι λέει μάρτυρας της τραγωδίας με το 2χρονο και το πίτμπουλ

