Σύγκρουση εμπορικής αμαξοστοιχίας με συρμό του Προαστιακού στο Ρουφ
Εμπορική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε το πρωί της Τρίτης με συρμό του Προαστιακού στο Ρουφ. Από τη σύγκρουση των τρένων δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια της σύγκρουσης. Κανονικά τα δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα- Πειραιάς- Αθήνα του Προαστιακού που είχαν διακοπεί εξαιτίας της σύγκρουσης.
Εμπορική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε το πρωί της Τρίτης με συρμό του Προαστιακού στο Ρουφ.
Από τη σύγκρουση των τρένων δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα- Πειραιάς- Αθήνα του Προαστιακού που είχαν διακοπεί εξαιτίας της σύγκρουσης.
Μετά τη σύγκρουση, μπλόκαραν οι πόρτες του συρμού του Προαστιακού, με αποτέλεσμα οι περίπου 20 επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα, να μείνουν για λίγο παγιδευμένοι στο συρμό. Χρειάστηκε να επέμβουν εργαζόμενοι στον ΟΣΕ για να ανοίξουν τις πόρτες.
Ο πρόεδρος του ΟΣΕ, Π.Θεοφανόπουλος, μιλώντας στον Σκάϊ, απέφυγε να απαντήσει αν το ατύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, ενώ τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν τα δρομολόγια από τον Πειραιά.
Συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρίσκονται στον σταθμό του Ρουφ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων, ενώ παράλληλα ερευνώνται τα αίτια της σύγκρουσης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 08:10, ο συρμός του προαστιακού με αριθμό 1539, που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Πειραιά, συγκρούστηκε μετωπικά εντός του σταθμού του Ρουφ με την αμαξοστοιχία 884 (χωρίς επιβάτες) που θα εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμπάκα. Οι δύο αμαξοστοιχίες κινούνταν με μικρή ταχύτητα.
Στην αμαξοστοιχία του προαστιακού επέβαιναν 20 άτομα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στον σταθμό του Ρούφ, όπου συνέχισαν με αλλά μέσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα
- «Όχι» Κακλαμάνη σε Φάμελλο για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής – «Διαδικαστικά τερτίπια» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

