Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλος στο Χόλιγουντ από την εμφάνιση του μεθυσμένου Τζόνι Ντεπ

Σάλος στο Χόλιγουντ από την εμφάνιση του μεθυσμένου Τζόνι Ντεπ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον μεθυσμένο Τζόνι Ντεπ στη σκηνή του Hollywood Palladium κατά την 18η τελετή απονομής των Hollywood Film Awards, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου. Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει στον Μάικ Μάγιερς το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ. Τρεκλίζοντας, ο Ντεπ κατάφερε με δυσκολία να αρθρώσει το όνομα του νικητή, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, που μετέδιδε ζωντανά την εκδήλωση, τον «έκοψε» στον αέρα. Δείτε το βίντεο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον μεθυσμένο Τζόνι Ντεπ στη σκηνή του Hollywood Palladium κατά την 18η τελετή απονομής των Hollywood Film Awards, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει στον Μάικ Μάγιερς το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ για την παραγωγή ««Supermensch: Τhe Legend of Shep Gordon», το οποίο αναφέρεται στον Σεπ Γκόρντον, ατζέντη, παραγωγό και φίλο του ηθοποιού.

Τρεκλίζοντας, ο Ντεπ κατάφερε με δυσκολία να αρθρώσει το όνομα του νικητή, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, που μετέδιδε ζωντανά την εκδήλωση, τον «έκοψε» στον αέρα.

«Είναι μία από αυτές τις ημέρες… Αυτό είναι το πιο περίεργο μικρόφωνο που έχω δει στη ζωή μου… Θα το διαβάσω αυτό το πράγμα…» ήταν μερικές από τις φράσεις που ακούστηκε να λέει.

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ -όπως είναι φυσικό- το Twitter κατακλύστηκε με μηνύματα για την ατυχή εμφάνιση του διάσημου πρωταγωνιστή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024