Χριστουγεννιάτικο bazaar των «Φίλων της Μέριμνας»
To ενδέκατο Χριστουγεννιάτικο Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας» θα γίνει φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 17.00 – 20.00, το Σάββατο 10.00-19.00 και την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 10.00 – 17.00.
To ενδέκατο Χριστουγεννιάτικο Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας» θα γίνει φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 17.00 – 20.00, το Σάββατο 10.00-19.00 και την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 10.00 – 17.00.
Θα βρείτε: πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά κ.α, γούρια, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα σε πολύ προσιτές τιμές.
Στο μικρό Μοναστηράκι θα ανακαλύψετε μικρούς θησαυρούς. Θα υπάρχουν λαχνοί με μεγάλη ποικιλία δώρων. Όλοι οι λαχνοί κερδίζουν.
Στο Καφενείο μας θα μπορέσετε να απολαύσετε τον καφέ σας και να γευτείτε νόστιμες λιχουδιές.
Το Δέντρο της Αγάπης και της Μέριμνας σας περιμένει για να κρεμάσετε τις ευχές σας για όσους αγαπάτε και αγαπήσατε!
Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για το πρόγραμμα της Μέριμνας «Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι». Η Υπηρεσία αυτή δίνει την επιλογή σε παιδιά και εφήβους, έως 18 ετών, που πάσχουν από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή ασθένεια, ή αντιμετωπίζουν το τελικό στάδιο αυτής, να παραμένουν στον οικείο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια τους και με την υποστήριξη των ειδικά εκπαιδευμένων ιατρών, νοσηλευτών, ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών.
Η Μέριμνα συνεργάζεται με Παιδιατρικά Νοσοκομεία και Μαιευτήρια της Αθήνας.
Oλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.
health.in.gr
- Αλόνσο: δύσκολη εκκίνηση, όχι χαμένα όνειρα
- Βουδαπέστη: Πυρκαγιά σε προάστιο αφήνει πίσω της τουλάχιστον 3 νεκρούς και 22 τραυματίες
- ΕΜΣΤ: Έκθεση – αφιέρωμα στον πρωτοπόρο Έλληνα κεραμίστα Πάνο Βαλσαμάκη
- Τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις – Τρεις σκιέρ σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Σωρεία κακουργημάτων απήγγειλε ο εισαγγελέας για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του Δημοσίου μέσω διαδοχικών ΑΦΜ
- Πάτρα: Δασκάλα χαστούκισε 8χρονο που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού γιατί… «έκανε θόρυβο»

