Εμπρησμός η πυρκαγιά στην εφημερίδα Αthens Voice
Σε εμπρησμό οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η πυρκαγιά που ξέσπασε, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στον 3ο όροφο κτιρίου στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 22, στο κέντρο της Αθήνας, στα γραφεία της free press εφημερίδας Αthens Voice.
Σε εμπρησμό οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η πυρκαγιά που ξέσπασε, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στον 3ο όροφο κτιρίου στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 22, στο κέντρο της Αθήνας, στα γραφεία της free press εφημερίδας Αthens Voice.
«Η εμπρηστική επίθεση κατά των γραφείων μίας εφημερίδας, όπως αυτή τηςAthensVoice, δεν αποσκοπεί απλώς στην υπονόμευση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Αποσκοπεί εξίσου και στην υπονόμευση του δικαιώματος των δημοσιογράφων να εκφράζονται ελεύθερα και να εργάζονται με ασφάλεια. H καταδίκη μας απέναντι σε τέτοιου είδους ενέργειες είναι κατηγορηματική και απερίφραστη, γιατί στρέφονται εντέλει εναντίον της δημοκρατίας» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ απέβαλε την Ισπανία από το κέντρο παρακολούθησης της εκεχειρίας στη Γάζα
- Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Λουτσιάνο Σπαλέτι ως το 2028
- Στο αυτόφωρο Μ. Σάββατο το μοντέλο και εγγονή γνωστού πολιτικού που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών
- Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι υποστηρίζουν την απαγόρευση των social media σε ανηλίκους, σύμφωνα με νέα έρευνα
- Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους λογιστές και έπεισαν 83χρονο να τους δώσει 15.000 ευρώ – Συνελήφθη 23χρονη
- Νίκο Σλότερμπεκ: Τον ήθελαν Ρεάλ και Μπάγερν, ανανέωσε με τη Ντόρτμουντ