Τεράστια ποσότητα 230 κιλών κοκαΐνης βρέθηκε σε σπίτι στη Βούλα
Τρία άτομα προσήχθησαν την Τρίτη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για συμμετοχή τους σε κύκλωμα εμπορίου κοκαΐνης, ενώ αναζητείται ένας ακόμη ύποπτος. Το κύκλωμα χρησιμοποιούσε διαμέρισμα στη Βούλα στο οποίο βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 230 κιλών, η οποία προοριζόταν για την ελληνική αγορά είχε έρθει από τη Λατινική Αμερική ως φορτίο με μπανάνες.
Τρία άτομα -ένας Έλληνας ένας Κολομβιανός και ένας Μεξικανός- προσήχθησαν την Τρίτη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για συμμετοχή τους σε κύκλωμα εμπορίου κοκαΐνης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται ένας ακόμη ύποπτος ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.
Tο κύκλωμα χρησιμοποιούσε διαμέρισμα στη Βούλα στο οποίο βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 230 κιλών, η οποία προοριζόταν για την ελληνική αγορά είχε έρθει από τη Λατινική Αμερική ως φορτίο με μπανάνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 1,5 μήνα εντοπίστηκε κοντέινερ με το ύποπτο φορτίο στο λιμάνι του Πειραιά και τέθηκε υπό παρακολούθηση από τους άνδρες του Λιμενικού μέχρι να φτάσει στη Βούλα.
Η δράση του κυκλώματος αποκαλύφθηκε ύστερα από συντονισμένη πολύμηνη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και του ΣΔΟΕ με τη συνεργασία του ελληνικού κλιμακίου της αμερικανικής υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA).
Οι έρευνες συνεχίζονται και αναμένονται λεπτομερείς ανακοινώσεις για την υπόθεση.
Παραμένει άγνωστο αν η συγκεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από Έλληνες και Μεξικανούς σχετίζεται και με δολοφονία που είχε διαπραχθεί πριν από περίπου δύο χρόνια και ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νορβηγία: Η οικονομική εισαγγελία διερευνά τις διασυνδέσεις δύο διπλωματών με τον Τζέφρι Έπσταϊν
- Λάρισα: Ξανά στους δρόμους τα τρακτέρ – Στο Σύνταγμα το επόμενο ραντεβού των αγροτών
- ΗΠΑ: Έπειτα από ένα μήνα απεργία, επήλθε μερική συμφωνία μεταξύ νοσηλευτών και εργοδοτών στη Νέα Υόρκη
- Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανησυχεί για την κατάσταση στη μπασκετική ομάδα της Μονακό
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη
