Στην… Disneyland θα γίνει η κλήρωση του Ευρωμπάσκετ 2015
Στις 8 Δεκεμβρίου, στην Disneyland του Παρισιού, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ ανδρών για το 2015, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (FIBA Europe). Στις 17:00 ώρα Ελλάδας θα αρχίσει η διαδικασία, από την οποία οι 24 συμμετέχουσες εθνικές ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων. Το Ευρωμπάσκετ του 2015 θα μείνει στην ιστορία ως το πρώτο στα 80 χρόνια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που συνδιοργανώνεται από τέσσερις χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Λετονία και Κροατία).
Στις 8 Δεκεμβρίου, στην Disneyland του Παρισιού, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ ανδρών για το 2015, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (FIBA Europe).
Στις 17:00 ώρα Ελλάδας θα αρχίσει η διαδικασία, από την οποία οι 24 συμμετέχουσες εθνικές ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων.
Το Ευρωμπάσκετ του 2015 θα μείνει στην ιστορία ως το πρώτο στα 80 χρόνια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που συνδιοργανώνεται από τέσσερις χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Λετονία και Κροατία).
Οι αγώνες της φάσης των ομίλων θα διεξαχθούν σε Βερολίνο, Μονπελιέ, Ρίγα και Ζάγκρεμπ, ενώ οι αναμετρήσεις της τελικής φάσης θα λάβουν χώρα στη Λιλ.
Το Ευρωμπάσκετ του 2015 θα διεξαχθεί το διάστημα 5-20 Σεπτεμβρίου και θα είναι κριτήριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο (2016).
Συγκεκριμένα, οι δύο φιναλίστ θα εξασφαλίσουν άμεση πρόκριση στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ των ανδρών, ενώ οι τέσσερις ομάδες που θα ακολουθήσουν στη βαθμολογία (3-6) θα κερδίσουν μία δεύτερη ευκαιρία, με τη συμμετοχή στο Προολυμπιακό Τουρνουά, από όπου θα κριθεί η παρουσία τους ή μη στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανοιχτά τα καταστήματα αύριο – Ποιες Κυριακές περιλαμβάνει το εορταστικό ωράριο
- Λένα Δροσάκη: Ο χωρισμός, η μητρότητα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας της και η δίκη Φιλιππίδη
- Η ήττα από την Μπαρτσελόνα και η μεγάλη ανάγκη για τον Μόντε Μόρις (vids)
- Γαλλία: Αντιμέτωπη με την οργή των αγροτών η κυβέρνηση – Δακρυγόνα και καταστολή σε κινητοποιήσεις
- Φοινικούντα: «Περιμέναμε ότι θα ήταν ο ανιψιός» – Συμπληρώνεται το παζλ της διπλής δολοφονίας με φόντο την περιουσία
- Παπασταύρου για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όσοι έβαλαν το χέρι στο μέλι, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες

