#tromeparea: Γεύματα αγάπης σε παιδιά που έχουν ανάγκη
Τριακόσια γεύματα αγάπης σε 10 φορείς φιλοξενίας παιδιών προσέφερε το e-FOOD.gr, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τη Domino’s Pizza και με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μπορούμε».
Τριακόσια γεύματα αγάπης σε 10 φορείς φιλοξενίας παιδιών προσέφερε το e-FOOD.gr, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τη Domino’s Pizza και με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μπορούμε».
Στο πλαίσιο της δράσης #tromeparea, τα 300 γεύματα μοιράστηκαν, την περασμένη Πέμπτη, στους παρακάτω φορείς:
- Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιού
- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Δυτικής Αττικής «Η Ελπίδα»
- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Στερούμενων Ατόμων «Οι Άγιοι Ανάργυροι»
- Ίδρυμα Πρόνοιας και Εκπαίδευσης Κωφών και Βαρηκόων Ελλάδας
- Πρότυπη Στέγη Ανηλίκων
- Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου «Ο Άγιος Αλέξανδρος»
- Οικοτροφείο Θηλέων «Αγία Τριάς»
- Στέγη Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμήν»
- Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα»
- Σύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων
Η πρωτοβουλία #tromeparea του e-FOOD, εγκαινιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο, οπότε μοιράστηκαν άλλα 300 δωρεάν γεύματα σε συνεργασία και πάλι με την «Domino’s Pizza» και την υποστήριξη του «Μπορούμε».
Τo e-FOOD.gr είναι μία υπηρεσία για online παραγγελίες φαγητού σε όλη την Ελλάδα. Μέσω της ιστοσελίδας της οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε πάνω από 2.000 καταστήματα delivery και 30 επιλογές κουζίνας, να αναζητήσουν δωρεάν προσφορές και να ενημερωθούν από τη βαθμολογία άλλων χρηστών για τα εστιατόρια, πριν προχωρήσουν με την παραγγελία τους.
Το «Μπορούμε» αποτελεί είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. Λειτουργεί ως κόμβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίμων και των φορέων – αποδεκτών, δημιουργώντας «γέφυρες» μεταξύ του εκάστοτε δωρητή και του πιο κατάλληλου αποδέκτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σενεγάλη εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της CAF: «Άδικη και άνευ προηγουμένου…»
- Βέροια: 24χρονη βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη σε πυλωτή πολυκατοικίας – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Κρίση στο ειδύλλιο της OpenAI με τη Microsoft – Η Amazon είναι το τρίτο πρόσωπο
- «Μεγάλη Εικόνα»: Η Νίκη Λυμπεράκη την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο MEGA
- Τακτική η ενημέρωση Βορίδη από Βάρρα – στοιχεία θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη Μελά-Ρέππα
- Ο Κακλαμάνης ζητά να μην διακοπεί η λειτουργία του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle

