ΥΠΕΣ: Από 24 ώς 100 δόσεις οι οφειλές προς τους δήμους
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα έχουν οι πολίτες τη δυνατότητα να ρυθμίσουν -με αίτησή τους- τις οφειλές τους προς τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα έχουν οι πολίτες τη δυνατότητα να ρυθμίσουν
-με αίτησή τους- τις οφειλές τους προς τους δήμους και τα νομικά τους
πρόσωπα, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών
Αργύρης Ντινόπουλος.
Σύμφωνα με την τροπολογία που ψηφίσθηκε στη Βουλή, ο αριθμός των δόσεων κυμαίνεται από 24 έως 100, ανάλογα με το ύψος της οφειλής και απαλλάσσεται πλήρως από πρόστιμα και προσαυξήσεις αν εξοφληθεί εφάπαξ.
Στην ευνοϊκή ρύθμιση εντάσσονται και όσες οφειλές βεβαιώθηκαν και θα βεβαιωθούν έως και τις 30 Οκτωβρίου 2014.
Παράλληλα, δίδεται η δυνατότητα να ενταχθούν σε αυτό το πλαίσιο και οι παλαιότερες οφειλές (πριν την 01/01/2010).
Ανάλογη ρύθμιση θα ισχύσει και για τις οφειλές των πολιτών προς τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ), με αίτησή τους έως τις 14/11/2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – Πρότεινε μείωση 50% στις αποδοχές του
- Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια με 114 προσαγωγές
- Αγρίνιο: Ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι για την επίθεση με μαχαίρι εις βάρος 16χρονου
- Ινσουλίνη σε χάπι ίσως καταργήσει σύντομα τις ενέσεις για εκατομμύρια διαβητικούς
- Η Μαρινέλλα με την κόρη της στο Final 4 της Γάνδης με τον Άρη: Όσα δήλωνε στον Κώστα Χαρδαβέλλα (vid)
- Ρέμος, Μάστορας και Βίσση αποχαιρετούν στη σκηνή τη Μαρινέλλα