Ο Μπέρτι Φογκτς παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Αζερμπαϊτζάν. Ο Γερμανός προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας, Ρόβναγκ Αμπντουλάγιεφ, στη Ζυρίχη και υπέβαλε την παραίτηση του. «Ο κ. Φογκτς μας ανακοίνωσε ότι φεύγει, καθώς δεν βλέπει μέλλον στην εθνική ομάδα», ανακοίνωσε σχετικά η ομοσπονδία της χώρας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θ’ ανακοινωθεί τ’ όνομα του διαδόχου του στον πάγκο της εθνικής ομάδας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε αναλυτικά μέρες και ώρες των αγώνων των Game 1 και 2 των playoffs της Euroleague - Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός και αν περάσει από το play in ο Παναθηναϊκός